AKTUELNO

Budite uz novu epizodu najgledanije late night emisije.

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ je na programu televizije Pink i ovog utorka od 22 časa. U prvom delu emisije Ognjen Amidžić će ugostiti ekipu hit domaće serije „Zakopane tajne“Milicu Milšu, Žarka Jokanovića, Marinu Ćosić, Miljana Prljetu, Baneta Tomaševića i Marka Jovičića, dok u drugom delu emisije u studio stižu pevačice Ivana Nikolić, Barbara Bobak i Milica Jokić, i pobednik „Zadruge 5“ Dejan Dragojević.

Za nepunih mesec dana emitovanja, serija „Zakopane tajne“ ostvarila je neverovatan uspeh. Intrige, zapleti, ljubavi, tajne i svakodnevne životne situacije okosnica su ove serije čiji scenario potpisuje Žarko Jokanović. On će u emisiji „Amidži šou“ otkriti kako je izgledao proces pisanja scenarija, odakle crpi inspiraciju i da li je očekivao ovoliki uspeh serije. Deo glumačke ekipe – Milica Milša, Marina Ćosić, Miljan Prljeta, Bane Tomašević i Marko Jovičić – otkriće kakva je atmosfera na setu, sa kim se najbolje slažu, da li su i sami šokirani zapletima u seriji i da li su njihova očekivanja ispunjena. 

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Ivana Boom Nikolić je nakon raspada grupe „Hurricane“ započela poprilično uspešnu solo karijeru, a gotovo svakog vikenda nastupa u klubovima u Srbiji i dijaspori. O tome da li je teško započeti samostalnu karijeru, da li je zadovoljna pravcem u kom se kreće kada je o poslu reč, kada će objaviti novu pesmu, ali i da li se nešto promenilo na ljubavnom planu, Ivana će otkriti u emisiji „Amidži šou“.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Barbara Bobak našla se nedavno u žiži javnosti kada su se pojavili naslovi da je u vezi sa oženjenim muškarcem. Mlada pevačica je to odmah demantovala, a ovog utorka otkriće i da li je povodom ovoga kontarktirala advokata i koji su njeni sledeći koraci. Barabara će odgovoriti na sva aktuelna pitanja, ali će govoriti o planovima za budućnost i novoj pesmu „Pogrešni“ i da li ju je posvetila bivšem partneru Darku Laziću

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Jokić doživela je veliki uspeh nakon učestvovanja u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezde“, a potom i kao pevačica grupe „Ministarke“. Milica je svoju karijeru gradila bez skandala i samo na osnovu svog glasa, a iako o svom privatnom životu ne govori mnogo, kog Ognjena će ispričati kako joj je u vezi sa Lukom Dačićem, sinom Ivice Dačića i da li uskoro planira da stane na ludi kamen.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Posle dužeg vremena i svih događaja koji su uzburkali javnost, u studio emisije „Amidži šou“ stiže Dejan Dragojević. O Aleksandrinoj prevari u „Zadruzi“, razvodu od Dalile koji je toliko iščekivao, novoj ljubavi ali i o priznanju da je pre četiri godine prešao u islam, Dejan će govoriti kod Ognjena u emisiji.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ognjen je za sve goste spremio škakljiva pitanja, ali i najluđe izazove, zato ne propustite „Amidži šou“ u utorak 4. aprila od 22 časa na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.