AKTUELNO

Sanja Grujić, aktuelna učesnica "Zadruge 6", trenutno je u turbulentnoj vezi swa Markom Stefanovićem, koja često nailazi na osude što zadrugara, što gledalaca, koji su se ovom prilikom prisetili njenih, kako bi oni rekli, "ranih radova".

Naime, tokom "Zaduge 5", u kojoj se Sanja našla prvi put pred kamerama i u rijalitiju imala je više grešaka. Gledaoci pamte njeno muvanje sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Tako je jedno jutro, dok su svi ukućani spavali, iskoristio priliku da strasno poljubi Grujićevu.

Takođe, njih dvoje su iste te noći legli zajedno u isti krevet i pod isti prekrivač, te je bivši košarkaš nastavio da je ljubi.

Isto tako, Janjuš je boravio u izolaciji, a Grujićeva je bez blama ušetala u njegov krevet u spavaćici, te joj je tom prilikom sevnulo sve.

Jednom prilikom, pred punom pušionicom tokom gorepopmenute sezone "Zadruge", Sanja je dopustila Janjušu da je češka i miluje po vratu, što je tada izazvalo dosta sumnji da su imali nešto više od prijateljstva.

Dok su stajali ispod trema, Sanja je priznala Janjušu simpatije i to da joj je zaista nedostajao.

Ono što publici takođe nije moglo da promakne, jeste njen odnos sa bivšim zadrugarom, Matejom Matijevićem. Jednom prilikom, Mateja je otišao do garderobera da se presvuče, a sa njim je krenula i ona koja mu je pomogla da se svuče.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom, on ju je čak i poljubio u usta, čemu se Sanja itekako obradovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedavno nakon što je Mateja u petoj sezoni raskinuo vezu sa Anđelom Đuričić, on je bacio oko na Sanju, te su krenuli sa muvanjem na žurki, što njoj, može se primetiti nije nimalo smetalo.

U jednom gostovanju u radio emisiji "Amnezija", Sanja je priznala da joj se sviđa Matijević, ali je, kako kaže, čekala 14.februar, Dan zaljubljenih.

Autor: pink.rs