AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon obijanja sefa, Svetozar ipak ne želi da prijavi policiji jer ako policija dođe do onoga što je ukradeno, ne gine mu zatvor. Šta je Svetozaru nestalo iz sefa?

Foto: TV Pink Printscreen

Fani i Gvozde saopštavaju Đurđi da imaju plan, što nju posebno zabrinjava. Šta su Gvozden i Fani smislili?

Foto: TV Pink Printscreen

Doderovi ne mogu da dođu sebi nakon što je policija uhapsila Jakova. A Kosara po običaju, krivi Lalu i njenu decu za sramotu koju nanose njenom bratu. Šta je Kosarin sledeći potez?

Foto: TV Pink Printscreen

Kada Vera zbog majke dođe u pozorište, Tadija konačno uspeva da razgovara sa njom. On joj priznaje da je njihova veza u mladosti nešto najlepše što mu se dogodilo, nakon čega mu i Vera govori da je to nešto najlepše i za nju. Šta će se dogoditi nakon ovog njihovog susreta?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Želeći da napakosti Lali, Kosara dolazi kod Đurđe u nameri da naprave plan kako će Gvozdena izdvojiti od ostale Balšine dece. Da li će Đurđa pristati da bude saveznik sa Kosarom?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Uglješa dolazi u stan i ne zatiče Gloriju, ali pronalazi njen telefon i ostaje šokiran onim što je video. Da li će Uglješa konačno uvideti ko je zapravo Glorija?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#TV serija

#Televizija Pink

#Zakopane tajne

#serija

#Žarko Jokanović