AKTUELNO

Provokativan snimak privukao je veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

Reperka Anđela Mitkovski poznatija kao Veštica se po napuštanju "Zadruge", u kojem je boravila čak u dva navrata, vratila svakodnevnom načinu života, a osim što neprestano putem Televizije Pink prati dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, o čemu svedoče njeni brojni snimci i fotografije, bivša učesnica rešila je da nadomesti sve ono što joj je bilo uskraćeno tokom boravka u novoizgrađenom gradu.

Foto: TvPink Printscreen

I dok je u "Zadruzi" kupatilo morala da deli sa više od trideset cimera, što joj je teško padalo, Veštica je svim pratiocima na Instagramu pokazala da sada uživa u prostranom džakuziju i to sama.

Foto: Instagram

Kao što su mnogi očekivali, ni ova aktivnost temperamentne reperke nije mogla da prođe bez korišćenja mobilnog telefona kojim je zabeležila vrele snimke o kojima danas svi pričaju.

Anđela se potrudila da ekranizuje sve svoje atribute od kojih su najveću pažnju muškaraca na Instagramu privukle njene ogromne grudi koje su jedva ostale u minijaturnom kupaćem kostimu pink boje.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Sudeći po komentarima, ovaj put nije prešla granicu dobrog ukusa, što joj se nekoliko puta do sada dešavalo, a da li će pratioce uskoro počastiti još eksplicitnijim snimkom, ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Anđela Veštica

#Rijaliti Zadruga

'