AKTUELNO

Marko Janjušević Janjuš i FIlip Car u utorak su ušli u svađu zbog toga što je Car priznao da mu se bivši košarkaš poverio kako je imao intiman odnos sa Sanjom Grujić, što je pomrsilo sve konce u rijalitiju, pa tako i narušilo njihov odnos.

U samom nastavku, na kraju žurke, kako se Car sukobio sa Rodnijem, sled okolnosti ga je odveeo da uđe u brutalan okršaj sa Janjušem, koji se završio stavljanjem tačke na kompletan odnos.

Foto: PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ, M. MIJATOVIĆ

Kako je ovo jedna od gorućih tema u Beloj kući nekoliko dana unazad, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Janjuševim bratom, Borisom Janjuševićem, koji je otkrio kako gleda na ovu celokupnu svađu.

Što se tiče sukoba Janjuša i Cara, mislim da je razlog alkohol i da oni nikad i nisu ni bili pravi prijatelji. To mi je novo čuti da je Janjuš nekoga zaj**ao i da je prevarant, ako je koga u životu prevario, prevario je sebe - istakao je Boris, te se osvrnuo na to da li mu je brat pričao nešto o Sanji Grujić i njihovom odnosu:

Foto: TV PINK PRINTSCREEN; PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

- Trenutno se najviše druži sa Mikicom i Rodnijem jer mu prijaju… Nikad mi nije pričao ništa vezano za Sanju, za Etno Selo nemam pojma - zaključio je Janjušev brat za Pink.rs

Foto: Instagram.com/janjusevicboris

Autor: N.Ž.