AKTUELNO

Bivša farmerka je otvoreno pričala o ljubavi, koju krije od javnosti.

U emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Kiš" okupile su se mnoge poznate ličnosti, ali je rediteljka Jelena Golubović bila u centru pažnje. Nju je voditeljka "Farme", najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, pitala zbog čega se na imanju onako ophodila prema Mikiju Mećavi.

- Ja sam se ponašala onako kako me je prinudio da se ponašam u toj situaciji, ali žao mi je što je došlo do takve situacije gde sam morala da se ponašam u skladu sa njegovim nepoštovanjem mene. Pošto je on poverovao u neke situacije, ja sam samo bila povređena u tom momentu i reagovala sam onako kako bi većina reagovala. Ako je istina ono sa opekotinama od vode, ja mu se stvarno izvinjavam - objasnila je ona.

Foto: Printscreen Youtube

Posle toga mikrofon je uzeo Aca Živanović, koji je sa njom boravio na imanju u Lisoviću tokom šeste sezone "Farme".

- Ona je jedina osoba na farmi koja je čim je ušla mogla da me iznervira - priznao je on, a onda je pitao ima li dečka i kako se zove.

- Isti je dečko, Ragib, kako ga je Mića zvao dok smo bili na farmi. Uskoro će skoro dve godine otkad smo zajedno - rekla je Jelena.

Foto: YouTube screenshot

Maja Marijana je onda preuzela ulogu voditeljke i pitala je kad će da se uda.

- Nekako mi se ne potpisuje taj papir. Sve mi je lepo lepo, ali kad pomislim na papir, uplašim se, valjda zbog te slobode - bila je iskrena Jelena.

Autor: V. T.

#Aca Živanović

#Jelena Golubović

#Lea Kiš Jokić

'