AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Nakon puštanja iz pritvora, Jakov je prinuđen da sluša Kosarine pridike, dok se na kraju ne suoči sa njom pred celom porodicom. Šta će Jakov reći Kosari?

Foto: TV Pink Printscreen

Renata otpočinje svoj plan da se osveti Balši dokle je spremna da ide i koga će sve uključiti u svoj plan?

Foto: TV Pink Printscreen

Mare je uspeo da načuje o čemu Vera i Maša pričaju ispred njegove poslastičarnice i pita Veru da li to ima veze sa izvesnim rediteljem koji se raspitivao o njoj. Da li će mu Vera ispričati sve što joj se dogodilo sa Tadijom?

Foto: TV Pink Printscreen

Želimir obaveštava Macanu da je Jakov pušten iz pritvora jer je devojka koja je trebalo da svedoči odustala, nakon čega Macana govori da moraju hitno da nađu tu devojku. Šta je Macanin cilj?

Foto: TV Pink Printscreen

Fani pred Doderovima govori da ništa ne može da joj pokvari sreću jer je saznala nešto važno. Kakvu informaciju ima Fani?

Foto: TV Pink Printscreen

Balša saznaje važnu informaciju – da je poruka zbog koje je završio u bolnici stigla iz Dominikane. Da li iza svega stoji njegov brat blizanac Bogdan?

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubica govori Veri da mora da vodi računa šta radi, jer bi njena ljubav sa Tadijom celoj porodici Pepelčević bila omča oko vrata. Da li će to biti dovoljno da Veru drži podalje od Tadije?

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je video Glorijin telefon, Uglješa dolazi u vilu Doderovih. Da li će se Uglješa obračunati sa Jakovom ili za njega ima drugi plan?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#Daniel Sič

#Danijela Vranješ

#Danilo Čelebić

#Danina Jeftić

#Marina Ćosić

#RTV Pink

#Snežana Jeremić Nešković

#Stojan Đorđević

#TV serija

#Televizija Pink

#Zakopane tajne

#serija

#Žarko Jokanović