AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Balša govori Svilenom da se nalaze u veoma nezavidnoj situaciji i da moraju da preduprede nesreću koja bi mogla da se izrodi iz toga. Od čega strahuje Balša?

Foto: TV Pink Printscreen

Lala se boji da bi u ovom ratu koji vodi mogle pasti i glave i da moraju biti spremni na sve. Koga će najviše koštati ovaj rat?

Foto: TV Pink Printscreen

Dok sa setom gledaju Ivonine fotografije, Dora pita Jakova da li je zaista voli. On joj govori da je stvarno voli, ali da je sada sve uzalud. Da li Dora ima rešenje?

Foto: TV Pink Printscreen

Lala ulazi u novi verbalni okršaj sa Kosarom i kaže joj da je jedino kriva što se sažalila na nju kad joj je umro muž i što je rekla Balši da ostane u njihovom domu. Kako će Kosara uzvratiti na ove reči?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Dragomir donosi odluku da više ne može da vozi kamion, na šta Ljubica kaže da ne zna kako će onda njihova porodica preživeti. Ona mu ukazuje na to da ona može da šije danonoćno i da joj ne bi bio problem, ali da novac koji za to dobije nije dovoljan ni za ono osnovno, ali Dragomir kaže da veruje da će mu Svetozar pomoći. Da li će Ljubica dozvoliti da se Dragomir obrati Svetozaru za pomoć?

Foto: TV Pink Printscreen

Lala govori Balši da bez obzira na to šta se dogodilo, njena deca će joj biti ispred svega, na šta je Balša pita da li misli da njemu nisu. Kako će se završiti razgovor supružnika?

Foto: TV Pink Printscreen

Vera konačno skuplja hrabrost da se suprotstavi Svetozaru, koji njen napad vidi kao njen strah od toga šta bi o njoj mogao da sazna. Da li će Vera uspeti da izađe na kraj sa Svetozarom?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Lala dolazi kod Ivone u nameri da jednom zauvek stane na put lažima o Jakovu i uveri je da je njen sin potpuna suprotnost od onoga što Ivona misli o njemu. Da li će Lala uspeti da promeni Ivonino mišljenje?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#Danica Ristovski

#Danijela Vranješ

#Danilo Čelebić

#Marina Ćosić

#Milica Milša

#Nataša Stanišić

#Nebojša Savić

#RTV Pink

#Stojan Đorđević

#TV serija

#Televizija Pink

#Teodora Tomašev

#Zakopane tajne

#serija

#Žarko Jokanović