AKTUELNO

Šok!

Ana Ćurčić tražila je Jovanu Tomić Matoru, te kad je našla, prekorila je zbog toga što je Zvezdanu Slavniću prenela da je od Ace Bulića tražila da joj se pošalju stvari.

Da ne shvatiš pogrešno, mislila sam da si mnogo pametnija. Nevezano od celog rijalitija, zapamti, da kada odeš i Zvezdanu preneseš da ja od Ace poručujem nešto...To što si mu prenela nisi nikada smela da mu preneseš. Ti mu nisi loše rekla, ali je njemu loše napravilo. Pomenula si Acu, Pjera i moju decu i Acu zajedno - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla samo da ne bude neprijatna situacija - rekla je Matora.
Ja ovde u ovoj kući pričam istinu, to ćeš da se uveriš, uverila se ne uverila. Kako da ti sada pojasnim?! Ne možeš da razumeš zato što ne znate naš život, ali to što sam ja preko Pjera poručila Aci...Ja tebe razumem da si zbog sebe, on je od svega toga čuo za mene. Kada čuješ nešto Aca i ja, nemoj mu prenositi, ne moraš iz poštovanja prema meni, nego prema Aci. I da se povede pitanje da mu nisi rekla, ja ću da opravdam da sam ovo od tebe zatražila, odbraniću to - rekla je Ana.
Ja sam samo da ne bude da smo išle, šurovale, rekla sam mu da se ništa nismo dogovarali. Bilo mi je neprijatno, da ne ispadne nešto zbog njega - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja uopšte nisam razmišljala o merenju i rijalitiju. Ja tebi sada kažem, samo da imaš u vidu. Meni je on nebitan i boli me du*e šta će da mu se prenosi, ali mi je Aca mnogo bitan! Ne želim uopšte nešto da se provlači, jer ne želim njemu da pravim problem - rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.