AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Dora primećuje da se Andrija promenio i otvoreno ga pita zbog čega. Iako Andrija pokušava da izbegne pravi odgovor pričom o tome kako on ne ide uz nju, Dora misli da je nešto drugo u pitanju i ističe da je primetila promenu u ponašanju negovog oca prema njoj. Da li će Andrija moći iskreno da razgovara sa Dorom?

Foto: TV Pink Printscreen

Svetozar je i dalje u strahu zbog ukradene fascikle iz sefa i govori Nađi da zbog sadržaja te fascikle oboje mogu da završe u zatvoru. Ipak, Nađa misli da se iza svega krije nešto drugo. Na šta sumnja Nađa?

Foto: TV Pink Printscreen

Tadija priča Ogiju kako je u Nikolininoj torbi našao fotografije. Ogi isprva misli da su te fotografije dokaz da Nikolina vara Tadiju, ali on mu otkriva da je njegova žena ta koja ima dokaze protiv njega. Šta se nalazi na fotografijama i koji je Tadijin sledeći korak?

Foto: TV Pink Printscreen

Fani i Gvozden prenose Đurđi važnu informaciju o Balši, a ona pronalazi način da iz svega toga izvuče maksimum. Šta je smislila Đurđa?

Foto: TV Pink Printscreen

Ubavka nastavlja da Svetozaru puni glavu o Veri, govoreći da je ona uzrok svih problema i da drugih neprijatelja nema sem nje. Da li će Svetozar poverovati u to?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Jakov stiže na vreme da pokuša da zaustavi Ivonu u nameri da ode iz grada, ali da li će njegov napor biti uzaludan?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kosara se pojavljuje na Zdravkovim vratima, a kada se predstavi, Zdravko je oslovljava kao „sestru onog ubice“. Kako će Kosara reagovati na ovo i šta će doneti njihov susret?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#TV serija

#Televizija Pink

#Zakopane tajne

#serija

#Žarko Jokanović