AKTUELNO

Iako je tvrdila da je u pitanju bilo druženje, čini se da nije sve baš tako.

Ljubavni trougao Luna- Sloba - Kija koji je nastao u rijalitiju "Zadruga" ubrzo je postao četvorougao kada je u celu priču ušao i Andrija Lazović, dečko iz Budve sa kojim je Kristina bila pre Slobe. Izreka da "Prva ljubav zaborava nema." i ovog puta je potvrđena, jer je stjuardesa poletela u zagrljaj bivšoj ljubavi vrlo brzo nakon što ju je suprug javno prevario.

Foto: Instagram

Kao što se Sloba nije libio da razmenjuje nežnosti u rijalitiju, tako se ni Kija nije libila da na društvenim mrežama podeli zajedničke fotografije.

Jedna takva fotografija osvanula je i na profilu Andrije Lazovića koja je nastala letos, kada su Kristina i on bili u zajedničkom provodu. To je Kristina i Slobi priznala u rijalitiju, ali je isticala da je u pitanju drugarski izlazak.

Foto: Instagram

Postavlja se pitanje da li bi se Slobi svidela Andrijina ruka na Kijinom ramenu i da je u tom trenutku video ovu fotografiju, da li bi poverovao da je samo prijateljstvo u pitanju.

Da li je u pitanju bio samo prijateljski izlazak, ili Andrijina ruka na njenom ramenu ipak znači nešto više, nije poznato.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'