AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Tadija i Jakov komentarišu nedavne turbulentne događaje u njihovoj porodici, a Tadija govori da ne može ni da pretpostavi šta još može da ih zadesi. Na to mu Jakov kaže da očekuje da će ga Uglješa ubiti i da će tako porodica Doder imati jedan problem manje. Da li će se ostvariti ovakav scenario?

Foto: TV Pink Printscreen

Ema zove Lalu kako bi joj rekla nešto što je saznala, ali kada joj Lala kaže da zbog svih problema koje ima ne može da zaspi, Ema joj kaže da je onda bolje da joj ništa i ne govori. Do kakvih saznanja je došla Ema?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Tadija hvata Nikolinu kako prisluškuje i ne može da veruje da je toliko nisko pala. Koga je prisluškivala Nikolina?

Foto: TV Pink Printscreen

Zdravko govori Andriji da njegova majka nije bila baš svetica kao što on misli, na šta mu Andrija odgovara da niko na ovom svetu nije svetac. Nakon ovoga, Zdravko mu poručuje da je siguran da će mu ljubav doći glave. Da li će se Zdravkova predviđanja pokazati kao istinita?

Foto: TV Pink Printscreen

Švrća okuplja Lalu i Balšu kako bi im rekla nešto važno. Da li će im otkriti ono što joj je Feđa ispričao?

Foto: TV Pink Printscreen

Svetozar ponovo sumnja u Veru i govori joj da mu je čudna i da je uveren da postoji nešto što krije o doktoru Alimpiću. Vera daje sve od sebe da ga razuveri, ali da li će uspeti?

Foto: TV Pink Printscreen

Fani pokušava izokola da ispita Doru, kao studentkinju medicine, i potvrđuje joj da je trudna. Kako će Doderovi reagovati na ovu informaciju?

Foto: TV Pink Printscreen

Renata posećuje Gloriju u bolnici, nakon što je iz očaja pokušala da sebi oduzme život. Glorija pokušava nešto da joj kaže, ali da li će uspeti? 

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.