AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou je na programu televizije Pink i ovog utorka od 22 časa. Ognjen Amidžić i ovog puta ugostiće je aktuelnu ekipu – pevače Darka Lazića, Slobu Vasića i pevačicu i bivšu zadrugarku Nadeždu Biljić, bivšeg zadrugara Frana Pujasa, kao i Tijanu Maksimović, poznatiju kao Tijanu Ajfon. Za dobru muziku u studiju će biti zadužen i Armin Bijedić sa svojim bendom. 

Popularni pevač Darko Lazić će u emisiji „Amidži šou“ otkriti detalje drame kroz koju je nedavno prošao nakon intervencije uklanjanja viška kože. On će se osvrnuti i na odnos sa suprugom Katarinom i ispričati kako je izgledala tajna ceremonija sklapanja braka. Osim o privatnom životu, Darko će ispričati i svoje planove za budućnost i kada njegovi obožavaoci mogu očekivati nove pesme. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sloba Vasić nedavno je sa suprugom Jelenom Karagić otvorio klinku za estetsku hirurgiju, a sve o novom biznisu, ali i planovima za proširenje porodice, otkriće u emisiji „Amidži šou“. Poput kolege i prijatelja Darka Lazića, i Sloba Vasić planira da se podvrgne operaciji smanjenja želuca, a kada će se to dogoditi i zbog čega je odloženo, saznaćete ovog utorka od 22 časa na TV Pink.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Posle dužeg vremena, u studio emisije „Amidži šou“ stiže i bivši zadrugar i reper Fran Pujas. On će se osvrnuti na sve aktuelne događaje u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija i otkriće šta misli o, sada već ljubavnom četvorouglu: Anđela Đuričić, Ana Ćurčić, Maja Marinković i Zvezdan Slavnić. Šta posle svega misli o svojoj nekadašnjoj drugarici Anđeli, na čijoj je strani i kako komentariše učesnike aktuelne sezone, Fran će otkriti u razgovoru sa Ognjenom.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Gošća najgledanije late night emisije biće i Nadežda Biljić, koja će govoriti o planovima za karijeru, novim pesmama i nastupima. Pored toga, Nadežda će ispričati i detalje tajnog venčanja sa Tomom Panićem, govoriće o sinu Longu i borbi koja i dalje traje, ali i zbog čega se boji da opet ostane u drugom stanju. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

O najaktuelnijim događajima koji su uzburkali Balkan, a u čijem centru se našla Maja Marinković, govoriće njena najbolja drugarica Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon. O Majinom odnosu sa Zvezdanom, njenom učešću u „Zadruzi 6“, Anđeli Đuričić i ostalim učesnicima najgledanijeg rijalitija, Tijana će iskreno govoriti u emisiji „Amidži šou“.

Foto: E-Stock/NATAŠA RAJAKOVIĆ

Ognjen je za sve goste spremio škakljiva pitanja, ali i najluđe izazove, zato ne propustite „Amidži šou“ u utorak 25. aprila od 22 časa na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.