AKTUELNO

Ovo je njegova Helena!

Poznato je da pevač Milan Topalović Topalko uživa u pecanju i boravku pokraj vode, te je sada, čim su mu vremenske prilike to dopustile, jedva dočekao da se na svojom brodu opusti uz omiljeni hobi.

Kako je istakao, uživanje mu je remetio vetar, ali ga on nije sprečio da isplovi svojim brodom, a tom prilikom je napravio i nekoliko fotografija.

Foto: Instagram.com/topalko.top

I mater vetru… Dok je nama nas… Lađo moja – napisao je pevač.

Foto: Instagram.com/topalko.top

Pevač je svoj brod nazvao "Helena" po svojoj ćerki, a sa pratiocima je podelio i kako "njegova lađa" izgleda iznutra. Topalko je sve uredio po svom ukusu i potrebama.

U kabini broda se nalazi kuhinja, zatim dva kreveta za odmor, kao i sto za ručavanje, a sve je ukombinovano tako da se, iako je prostor mali, pevač oseća komforno i prijatno.

Foto: Instagram.com/topalko.top

Čovekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede, nešto da obuče i negde da prespava. Sve ostalo su želje… Ali želje su izvor patnje, što više želite, više patite – istakao je svojevremeno Topalko koji je svoj život promenio preko noći.

Foto: Instagram.com/topalko.top

Ceo život prođe samo u trčanju, muci i problemima. Dajte, ljudi da malo uživamo! Ceo život sam bio po PS-u, nemoj ovo, treba tako, treba ovako, idi tamo… A ja, valjda treba i ja da uživam. Sad ću samo da uživam, snimam lepe pesme, pecam – izjavio je pevač, prenosi "Grandonline".

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs