AKTUELNO

Modni kreator, kritičar, u stilista iznenada je preminuo u 53. godini života, a kako prenose domaći mediji, uzrok je bila sepsa.

Prerani odlazak kreatora Saše Vidića ostavio je bez komentara javnost u Srbiji, a brojne njegove kolege i bliski saradnici su nemi od bola. Niko i dalje ne može da veruje da je čuveni modni kritičar britkog jezika iznenada preminuo u 53. godini. Iako je se u poslednje vreme osamio, njegovo stvaralaštvo je umnogome promenilo izgled naše modne scene, a Sašine oštroumne i zanimljive izjave se već godinama prepričavaju.

Uvek je bio iskren do srži, što je očekivao i od svoje porodice i prijatelja. Smatrao je da ima neku posebnu "ludost" koja krasi umetnike, međutim, nikako nije voleo ljude koji glume da su velike zvezde.

Njegova poslednja želja je da bude kremiran, što će biti i ispunjeno. Na večni počinak Vidić će biti ispraćen u četvrtak u 14 sati na beogradskom Novom groblju.Imao je velike planove, a nesvesno u razgovoru sa voditeljem otkiro je i koju je imao zamisao za budući period, na tragediju ništa nije slutilo.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, modni kreator je u KBC Bežanijska kosa dovezen bez svesti.

‒ Vidića je hitna pomoć u bolnicu dovezla bez svesti i u vrlo teškom stanju. Pacijent je odmah intubiran, kako bi pokušali da ga spasu, jer je praktično bio klinički mrtav. I pored svih napora i preduzetih mera, spasa, nažalost, nije bilo - rekli su stručnjaci.

Obdukcija nije rađena, jer je jasan uzrok smrti bila sepsa.

Autor: Pink.rs