AKTUELNO

Odgovori na mnoga pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi hit serije Žarka Jokanovića.

Nova epizoda serije „Zakopane tajne“ na programu je i večeras od 21 čas na televiziji Pink. Gledaoci će nastaviti da prate intrigantnu priču bogate porodice Doder, a tajne koje su godinama bile potisnute, nastavljaju da se otkrivaju.

Svetozar i dalje ne može da prestane da razmišlja o doktoru Alimpiću. S obzirom na to da ga je branio, Svetozar govori Veri da misli da je „muljao“ i sumnja u njega jer mu nije dozvolio da uđe na ultrazvuk sa Verom. Da li Svetozar s pravom sumnja u doktora Alimpića?

Foto: TV Pink Printscreen

Fani nastavlja da provocira sve članove porodice Doder, a ovog puta na red je došla Kosara. Ona je govori da je primetno da su joj sa godinama opale funkcije i da treba da razmisli o poseti lekaru. Kako će Kosara reagovati na Fanine reči?

Foto: TV Pink Printscreen

Maša dolazi na kafu kod Vere i govori joj da treba da uživa u trudnoći i da sve majke kažu da najlepši period tek predstoji – kada uzme bebu u ruke. Ove Mašine reči dovode Veru do suza – ali zbog čega?

Foto: TV Pink Printscreen

Tadija i Jakov udruženim snagama pokušavaju da pomognu Dori da reši problem sa Andrijom. Da li će im Dora ispričati u kakvom problemu je Andrija?

Foto: TV Pink Printscreen

Lala sa Emom razgovara o Vanji, i govori joj da njen brat zaslužuje da voli i da bude voljen. S obzirom na to da je na terapiji saznala sa je Vanja homoseksualac, Ema samo izgovara da će za to biti potrebno vreme. Da li će Ema otkriti Lali Vanjinu tajnu?

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kosara dolazi kod Balše i otkriva mu da će postati deda, što ga ostavlja u šoku. Kako će Balša reagovati na ove vesti?

Foto: TV Pink Printscreen

Vera sa Svetozarom odlazi kod novog ginekologa, ali da li će on pristati da sakrije njenu tajnu?

Foto: TV Pink Printscreen

Balša tokom porodične večere otkriva da su svi ugroženi zbog jedne kriminalne organizacije i da postoji verovatnoća da će se dogoditi nešto loše. Da li će se Doderovi konačno ujediniti u nevolji?

Foto: TV Pink Printscreen

Odgovori na ova pitanja čekaju vas u večerašnjoj epizodi serije „Zakopane tajne“ – od 21 čas na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#Danica Ristovski

#Danilo Čelebić

#Marina Ćosić

#Milica Milša

#Nebojša Savić

#RTV Pink

#Snežana Jeremić Nešković

#Stefan Radonjić

#Stojan Đorđević

#TV serija

#Televizija Pink

#Teodora Tomašev

#Zakopane tajne

#serija

#Žarko Jokanović