AKTUELNO

Posle svega što se desilo, rešila da o njima iznese iskreno mišljenje!

Pevačica Katarina Živković je, poput brojnih poznatih ličnosti iz estradnog sveta, prisustvovala snimanju Novogodišnjeg programa televizije Pink, te smo iskoristili priliku da sa njom sumiramo godinu koja je na izmaku.

Foto: Pink.rs

- Protekla godina mi je bila naporna, teška, dugo sam radila ovaj album koji je tek sada izašao što se i vidi jer je zaista bez greške. Zadovoljna sam, kao i publika, i to je najbitnije. Što se tiče 2018., ne mogu ništa da planiram, osim nešto što je vezano za posao. Kada je privatni život u pitanju, tu ne planiram, jer se ne kaže uzalud:"Dok vi planirate, Bog vam se smeje". Grešila sam puno. Dobro je što sam shvatila da su te greške trebalo da mi se dese, bolje tada nego sada. Mnoge stvari sam naučila, nešto sam i popravila kod sebe i to je to. Sve u svemu, 2017. je bila dobra, nadam se da će 2018. biti bolja - kaže Katarina.

Foto: Pink.rs

Ono što je pevačici obeležilo kraj ove godine jeste gostovanje u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruzi. Tada je nastao problem između Slobe Radanovića, Lune Đogani i nje, te je rešila da o paru o kom priča ceo svet iznese svoje mišljenje:

Foto: Ivan Vučićević/Pink.rs

- To je ispalo kako jeste, ali moje najiskrenije mišljenje je da su oni divan par. Ako je to prava ljubav, volela bih da opstane do kraja. Imam razumevanja za njih, za nju, njene godine, to je zatvoren prostor, i ja sam u njenim godinama bila na “Farmi” i neke svoje postupke od tad ni dan danas ne razumem, tako da imam opravdanje za sve zadrugare, a posebno za Lunu i Slobu i njihovu vezu. On je taj koji je to njeno udvaranje aminovao i uzvratio. Za ljubav je potrebno dvoje. Sve je to individualna stvar, da li ćeš sebi nešto da dopustiš ili ne. Oboje su krivci za njihovu ljubav, ali ne mislim da je to nešto negativno - iskrena je Katarina, zbog koje je Luna pravila ljubomorne scene i prebacivala svom dečku Slobi.

Ipak, iako ne osuđuje Lunu, pevačica tvrdi da se nikad ne bi zaljubila u oženjenog muškarca:

Foto: Pink.rs

- Prema zauzetim muškarcima mi se nikad neće roditi nijedna emocija. To meni kao da je od rođenja usađeno. Zauzete muškarce ne gledam kao potencijalne partnere i to mi se ne može desiti. Ja sama sebi aminujem i određujem u kog ću se zaljubiti i tako nešto mi se nikad nije desilo. Čim je neko zauzet, za mene tu nema mesta - rekla je Katarina za Pink.rs.

Autor: N. V./ B. R.

#Katarina Živković

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'