AKTUELNO

Sad je stvarno preterao!

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson imaju veoma turbulentnu vezu u rijalitiju koji obara sve granice, Zadruzi. Njih dvoje ne mogu da izdrže ni dan a da se ne posvađaju, a te njihove rasprave obično podignu sve na noge. Tako je bilo i rano jutros.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Đekson je bio iznerviran na Minu, pa joj je uputio veoma ružne reči, koje se njoj nisu nimalo dopale:

Šta ti znači ovo? Šta ti tačno znači ovo? Kad mi trebaš, nema te, kad ti trebam, ima me! Upropastila si mi veče! Je l' mi se svetiš?! Voleo bih da te nikad nisam upoznao! Voleo bih da umreš! - rekao je Đekson.
Koliko si ti puta samo meni upropastio veče? Da, svetim ti se. To je baš divno što si rekao! Da bi voleo da umrem! To ti je baš lepa izjava! Dabogda pocrkao i ti i sve tvoje bivše! - rekla je Mina i polila Đeksona vodom!

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAMA U ZADRUZI! Jelena Golubović OSTALA BEZ SVESTI, obezbeđenje je ODMAH IZNELO NAPOLJE! (VIDEO)

Nakon što ga je polila u krevetu, ona je počela da ga juri po dnevnoj sobi sa flašom vode, kao i on nju. Na kraju je Mina besno izletela napolje, a kada se Đekson pojavio, ona ga je fizički napala. Međutim, na svu sreću, nije došlo do većeg sukoba brzom reakcijom obezbeđenja. Kako je sve to izgledalo i kako se završilo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Đekson

'