AKTUELNO

Tragaju za njim!

Izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog sinoćnjeg brutalnog prebijanja Nataše Šavije potvrdio je da je za to krivično delo osumnjičen Stefan Karić.

- Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident - kratko je rekao sagovornik blizak istrazi.

Foto: Privatna arhiva

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Nadležni u etno selu Vrdnička kula kažu da niko od zaposlenih niti gostiju, koliko oni znaju, nije video niti prisustvovao nemilom događaju.

- Sinoć smo imali divnu svadbu. Bilo je jako lepo veselje, ostali su svi do kasno u noć i nismo imali nikakvih incidenata. Odjednom se jutros pojavila informacija da se kod nas dogodio incident u kome je povređena Nataša Šavija. Niko od zaposlenih to nije video i verovatno se desilo van kompleksa. Možda su se posvađali pri povratku. Zaista ne znamo gde se desilo i šta se desilo. Sve što znamo, saznali smo iz medija - kažu nadležni iz etno sela Vrdnička kula.

Foto: Pink.rs, E-Stock

Podsetimo, Šavija je izjavila da ju je navodno udario u glavu Stefan Karić (31), bivši učesnik Zadruge, u etno selu Vrdnička kula, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

Autor: N.Ž.