AKTUELNO

Vidoje i voditeljka su preživeli pakao, ali će sada dobiti pravdu

Nikolina Pišek će, posle više od tri godine, napokon dobiti epilog u slučaju krađe koja se desila njenom sada pokojnom suprugu Vidoju Ristoviću i njoj.

Kao što je poznato, u leto 2020. godine Nikolina i Vidoje su letovali sa prijateljima, kada im je iz vile gde su odseli u Kaštel Starom nestao skupocen nakit, satovi i gotovina. Voditeljka je u to vreme navodila da je vrednost svega bila 250.000 evra.

Foto: E-Stock/Blank, Instagram Printscreen

Krajem decembra prošle godine, nakon sprovedenog istraživanja, u Splitu je podignuta optužnica protiv državljanina Slovenije zbog krivičnog dela krađe.

Prvo ročište bi trebalo da bude uskoro, tokom maja, najkasnije juna - izjavio je Vinko Ljubičić, Nikolinin advokat, piše 24sata.hr.

Podsetimo, njihovo "letovanje iz pakla" završilo se dramatičnim izbacivanjem iz kuće, nakon što je vlasnik vile zaključio da su napravili ogromnu štetu na imanju, da su doveli više pasa nego što su najavili, kao i afričkog ježa koji je širio nesnosni miris po celoj kući.

Pišekova je, u intervjuu koji je dala nakon nemilog događaja, demantovala da su demolirali vilu, te da je vlasnik iste svakodnevno dolazio u inspekciju dok su oni bili tamo, što im je smetalo, pa su od agencije tražili da se to prekine.

Takođe je izjavila da je primetila da je taj čovek imao ključ od sefa, zbog čega su vrednosti sakrivali u drugim delovima vile.

Kada su se jednog dana vratili sa večere, na rampi ih je čekalo obezbeđenje, koje im je zabranilo ulazak. Došlo je do verbalnog sukoba, a nakon svega su vlasnik vile, Nikolina i Vidoje završili u policiji.

Foto: Instagram.com/vidojeristovic, E-STOCK/ČASLAV VUKOJČIĆ

Vidoje je celu noć proveo u stanici, dok je Nikolina ispitivana 10 sati. Podignuta je prijava protiv Ristovića, uz obrazloženje da je pretio vlasniku vile da će mu "odrezati glavu i zapaliti kuću". Prema njegovim rečima, Vidoje je tu noć nasrnuo i na njegovu suprugu.

S druge strane, bračni par Ristović je prijavio vlasnika vile zbog nestanka dragocenosti koje nisu pronašli tokom pakovanja stvari.

Nedavno je održan jednogodišnji pomen Vidoju, na kom Nikolina nije bila, ali je dan ranije, kako se navodilo, odnela cveće sa njihovom ćerkom.

Foto: Pink.rs, Instagram.com

Autor: A. N.