AKTUELNO

Harmonikaš Dragan Stojković Bosanac decenijama je prisutan i aktivan na našoj javnoj sceni, a u žiži je javnosti godinama, otkada je postao član sručnog žirija "Zvezda Granda". O njegovoj karijeri mnogo se zna, ali ne i o privatnom životu - mnogi i danas ne znaju kako izgleda njegova supruga.

Bosanac je skoro pola veka u braku sa suprugom Dunjom, sa kojom ima sina Aleksandra i ćerku Aleksandru, koja se bavi pevanjem i poznata je pod umetničkim nadimkom Džidža. Dunja, Bosančeva supruga, se nikada nije javno eksponirala i pokušala da se domogne medijske pažnje i naslovnih strana preko supruga, te ne treba da čudi što mnogi ne znaju kako ona izgleda.

Foto: Instagram.com

Jednom je, pre nekoliko godina, na Džidžinom profilu na Instagramu završila zajednička porodična fotografija i jedna je od retkih na kojoj je Dunja.

Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i urmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula - rekao je Dragan Stojković svojevremeno.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: pink.rs