AKTUELNO

Ljubav!

Glumica Lidija Vukićević podelila je sliku svoje rođene sestre Marine, a ispod fotografije je napisala emotivne reči i javno se zahvalila za svu podršku i ljubav koju joj pruža.

Marina je velika podrška Lidiji u životu i karijeri, a glumica je retko prikazuje u javnosti. Ipak jednom prilikom je podelila sestrinu fotografiju, te su tako svi mogli da vide kako izgleda.

Foto: Instagram.com

Iako ne liče previše, sličnost koju dele je kovrdžava kosa, iako Lidija malo više prednjači u tome. Koliko je voli, glumica je pokazala rečima koje je napisala pored sestrine fotografije.

Sestra - imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu. Hvala što si uvek tu. Volim te - napisala je Lidija uz fotografiju svoje sestre.

Marina se ne eksponira u javnosti, tako da je nepoznato čime se bavi, ali ono što se da zaključiti po fotografiji jeste da, kao i njena sestra, vodi računa o svom izgledu.

Autor: Pink.rs