AKTUELNO

On se dopao pobednici "Zadruge 1"

Bend "Imedžin dragons" važi za jednu od najpopularnijih pop-rok grupa današnjice, a tome doprinosi i njihov frontmen Den Renolds. Tridesetpetogodišnji pevač svoju publiku, osim glasom, hipnotiše i mišićavim telom, koja sve češće prikazuje. Skoro da ne postoji nastup na kojem ovaj pevač nosi majicu, a njegovi mišići zapali su za oko i jednoj našoj javnoj ličnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica i pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar podelila je sliku sa jednog njegovog nastupa. Den je nastupao samo u šortsu, a njegovi misići su oduševili Kiju.

Prezgodan je, napisala je ona.

Foto: Instagram.com/kijakockar

Foto: Instagram.com/kijakockar

Kija od razvoda sa Slobom Radanovićem retko kad govori o svom ljubavnom životu, a osim prema Denu, svoje simpatije je ranije iskazala i prema Milošu Bikoviću.

Upoznala bih se sa Milošem i rekla: "Ćao, ja sam Kija, nije sve onako kako piše po novinama" (smeh). "Ja sam žena tvog života", tako bih mu rekla. Sve direktno. Čovek bi me shvatio kako treba, znam. Bila bih ozbiljna, sigurno. Rekla bih: "Malo sam se zezala za tebe po emisijama, ali ti se meni stvarno sviđaš, možemo da razmenimo brojeve". Dođe kod mene, imam dva kupatila, u jednom su providna vrata... Iza njih da bude, tu da ga stavim! (smeh) Izvini, Miloše! - ispričala je svojevremeno u emisiji "Amidži šou".

Autor: Pink.rs