AKTUELNO

Šok izlaganje!

Anđela Đuričić razgovarala je u "Šiša baru" sa voditeljom Markom Đedovićem.

Njegova trajna osobina je da je ženskaroš. Meni je teško da ja ne padnem ponovo na njega, meni je dovoljno da on mene pogleda. Ima mi iza svega toga hladnog, muškarčine, leži neko dete. Ja samo to znam kad legnem sa njim i kad osetim tu tuplinu. On je u sebi sačuvao to nešto toplo i dečije, prepoznala sam to od prvog dana, u dubini duše nije iskvaren i to me drži pored njega. Fizički izgled prođe, 22 godine je stariji od mene, mogu mlađeg da nađem. Kod njega mi je to što vidim to, i Ana je to pominjala. Samo neko kome dozvli da vidi to, vidi i zaljubi se u to. Ima mnogo njegovih kvaliteta, nije loše čovek i to najviše volim kog njega - pričala je ona na samom početku.
Rekla si da ne bi nikad bila sa nekim sa kim je bila Maja Marinković?
On je moj dečko, ona nije bila njegova veza, bili su u kombinaciji. To nije dečko Maje Marinković, to je jedino moj dečko. Ja sam njemu rekla: "Tvoj najveći blam Zadruge je Maja Marinković". Maja Marinković je kopija Ane Korać, ona nema svoj identiten - goovria je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde je prelomilo da se pomiriš sa njim? - upitao je voditelj.
Odlučili smo da ćemo 60 dana da budemo drugovi. Spontano je krenulo, nešto je dobacivao - rekla je Anđela.
Stigla ti je čestitka, rekla si da ti jako znači, a kad si se pomirila sa Zvezdanom rekla si da te ne interesuje čestitika. Da li te interesuje ili ne? - upitao je Marko Đedović.
Želim da znam da su živi i zdravi jer sam ja njima priredila stresnu situaciju i da im nisam naoravila neki zdravstveni problem. Oni ako nisi za moju vezu, žao mi je, uzimam ga za ruku, brat, sestra, mama i tata neće da mi biraju partnera - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela je govorila i o najgnusnijoj svađi sa Majom gde joj je udarila na gubitak koji je samo dan pre toga proživela.

Jeste mi krivo, ali kad vidim ponašanje Maje kako podnosi neke dane, raduje se svom rođendanu. U srcu mraš nešto da imaš, da bi imao o obrazu da obučeš tu garderobu. Ona radi sve zbog ekranizacije - pričlala je Anđela.
Da li je to presudio tvoj bes? - upitao je Marko Đedović.
Da, jer je meni stvarno bilo žao. Ja sam razmišljala da prelomim i da krenem da joj izjavim saučešće, a nakon svega toga ona krene da se ponaša bezobrazno. Možda nisam trebala tako, žao mi je što sam iznela na taj način i neću to da ponovim - govorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdanu si rekla da ćete ova dva meseca da funkcionišete, pa kad izađete će te da vidite kako i šta - dodao je voditelj.
Ne želim da teške teme pokrećemo dok ne izađemo. Moramo da vidimo stanje sa mojom porodicom, u bungalove idem makar sama - rekla je Anđela.
Kakav je Zvezdanov odnos sa Anom? - upitao je Marko Đedpvić.
Ana i Maja će još malo da kumuju, njih dve funkcionišu kao najbolje drugarice. Udružile su se zbog mene i Zvezdana. Ana je prve dve noći dobacivala, Maja je pevala neke pesme, posle smo Zvezdan i ja zajedno pevali neke pesme, pa ona više nikad nije. Mislim da su Maja i Ana toliko isfrustrirane i da su se udržile protiv nas dvoje. Dva najveća ženska blama su mi Ana Ćurčić i Maja Marinković - govorila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.