AKTUELNO

Kako je gradonačelnik Beograda otkrio, prošla godina bila je najteža za njega zbog razvoda od bivše supruge Marije, ali sada su ti problemi iza njega, a sreću pronalazi u svojoj deci.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali tokom gostovanja u emisiji ''Magazin In'' na TV Pink govorio je, između ostalog, o svojoj porodici i privatnim problemima sa kojima se susreo.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, kako je Siniša Mali otkrio, prošla godina bila je najteža za njega zbog razvoda od bivše supruge Marije, ali sada su ti problemi iza njega, a sreću pronalazi u svojoj deci.

PROČITAJTE JOŠ: POSLE RAZVODA NA LISTI NAJPOŽELJNIJIH MUŠKARACA: Siniša Mali u MAGAZINU IN otkriva šta mislio o ovoj TITULI!

Foto: TV Pink Printscreen

- Zbog privatnih problema koje smo imali moja bivša supruga i ja prošla godina mi je bila najteža u životu. Baš mi je bilo teško, međutim ti problemi su iza nas, gledamo da to troje dece koje imamo imaju lepo detinjstvo i neku svoju sreću u i zadovoljstvo sam našao upravo u tome. Kad se vratim kući ja imam tu jednu žensku osobu od sedam godina koja mi je sve, a to je moja ćerkica i dva moja sina i to je moj mir i moj spokoj. Ti neki problemi se dese svakom, a u nekom trenutku je sve to zbog moje pozicije postalo kao neki rijaliti šou - rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali u ''Magazinu In'' nakon čega je dobio gromoglasan aplauz.

Autor: Pink.rs

#Magazin In

#Siniša Mali

'