AKTUELNO

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić doneli su odluku da posle dugih osam meseci stave tačku na svoju emotivnu vezu, na iznenađenje brojnih zadrugara, ali i gledalaca koji su ih podržavali.

Do raskida je iznenada došlo pre nekoliko dana, a sada se u ime njegove porodice oglasila Ivanova majka Slavka Dragić.

Iskreno, ne znam šta reći, njihove promene raspoloženja i statusa u vezi se menjaju svako malo. Koliko sam uspela ispratiti Ivan joj je, najviše, zamerio na njenom pominjanju njegove porodice u negativnom kontekstu. Znajući Ivana, iskreno sam prijatno iznenađena koliki je njegov prag tolerancije kada je Aleksandra u pitanju - priča Ivanova majka za Pink.rs i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

- Kao roditelj, svesna sam da nismo upoznati sa svim uslovima unutra, ali da ni njima sigurno nije lako. Očigledno je da Ivan ima jake emocije, i da ga je ovo veoma pogodilo, ali verujem da će i on ipak realno sagledati situaciju i pustiti da stvari idu ,,svojim tokom".

Za razliku od pojedinih porodica i roditelja učesnika "Zadruge", Dragići ne žele da javno "ratuju" sa Aleksandrom, bivšom izabranicom svog sina, niti da o njoj ijednu ružnu reč kažu, naprotiv.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivanova porodica, i ja lično, smo veoma zadovoljni njegovim učešćem iako se on zabrinuo kakvu sliku i utisak je ostavio svojim učešćem do sada. Što se Aleksandre tiče ona je pre svega očigledno još uvek mlada, i ko zna da li će njih dvoje biti zajedno ili ne, svakako joj želimo sve najbolje u životu na svakom planu. Mi smo tu da kao i uvek podržimo sve Ivanove odluke, kako na ljubavnom tako i u svakom drugom polju, i on je još uvek mlad i ,,život je pred njim" za neke važne zivotne odluke - ljubazno je, u razgovoru, poručila Slavka, Ivanova majka.

Foto: Pink.rs

Autor: N. B.