AKTUELNO

Folk pevač Marko Bulat i danas se ježi kada se seti pakla kroz koji su on i njegova supruga Marija prošli nekoliko meseci nakon rođenja njihove ćerke, kojoj su se lekari borili za život.

– Jedan od najgorih trenutaka u mom životu je bio kada se rodila Dorotea i bila u inkubatoru tri meseca, nisam ni proslavio rođenje deteta jer nisam znao da li će ostati živo. Dan kada sam rešio da obeležim posle mesec i po dana, supruga je zvala da pita kako je beba Bulat i rekli su joj da ne znaju da li će da preživi noć. Nešto što si čekao 20 godina Bog da ti da, razmišljaš da li će da uzme. Moja vera je meni govorila da će sve biti u redu, ona je ostala živa i zato je dobila ime Dorotea što znači Božiji dar- ispričao je i dotakao se i vere koja mu daje snagu svakog dana.

Foto: Pink.rs

– Shodno načelima i Božijim zapovestima trudim se da živim, možda sam najgrešniji od svih. Kod nas uglavnom se ljudi upoređuju sa gorim od sebe, a ne sa svetiteljima. Vera mi je snaga, moje nadanje, moja uteha, sve moje– rekao je Bulat.

Autor: pink.rs