AKTUELNO

Taman što se stišala afera oko otimačine pesme "Provereno", Ana Nikolić se našla u novom okršaju sa koleginicom, takođe zbog pesme - ovaj put s Kajom Ostojić!

Kaja je, naime, nedavno objavila pesmu "Direktore" koju potpisuje Slobodan Veljković Cobi, a Ana Nikolić kaže da je tu pesmu u celosti platila, te da ne zna kako je završila kod njene koleginice.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jedna je istina. Ja nikoga nikada nisam prozvala osim ako me ne diraju. Cobija sam pustila godinu dana jer je imao porodičnu tragediju, i to sam razumela, a on se nije javljao. Imala sam razumevanja jer je bio jako vezan za roditelje. Nekoliko puta sam ga zvala, ali se nije javljao - kaže Ana za Kurir i nastavlja:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Pesma je kupljena, plaćena je, a ne data kapara. Peja (jedan od saradnika, prim. aut.) odveo me je da čujem "Direktore". Pozvala sam brata Marka i plaćeno je, jer je računao da ćemo raditi. Ali ne, nećemo raditi, a to ne znači da možete da uzmete pesmu i da je date bilo kome. To tako ne ide. Zapravo, ide, zato je i megahit. Hvala joj što me je spasla od antihita "Direktore", bukvalno. Katastrofišen, danke, aufiderzen - našalila se na kraju Ana.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonovi

Autor: pink.rs