AKTUELNO

Ceca Ražnatović pojavila se u Košutnjaku na snimanju emisije "Zvezde Granda", samo dan nakon saznanja da je njena ćerka Anastasija izgubila bebu.

Folk zvezda je stigla vidno neraspoložena, nije želela da daje izjave, a čak ni da se fotografiše. Ona je iz džipa ušla pravo u studio na snimanje, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste kako se obukla.

Foto: Informer.rs

Otkako je počela da sedi u žiriju takmičenju, uvek je dolazila u veselim kombinacijama, sve do danas. Pevačica se obukla jednostavno, crnu majicu i crne pantalone, a kosu je pokupila. Prvi put da iz vozila nije izašla nasmejana, već je lice sakrila iza crnih naočara za sunce. Podsetimo, Nemanja Gudelj se oglasio na Instagramu sinoć kasno, 29. maja, napisavši da imaju loše vesti.

Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti.

Foto: Instagram.com/nemanjagudelj

Autor: pink.rs