AKTUELNO

Anđelkine komšije ispričale šta glumica radi ovih dana nakon porođaja.

Anđelka Prpić porodila se po drugi put i na svet donela devojčicu Čarnu koju je dobila sa svojim izabranikom Markom Ž, nekadašnjim najboljim prijateljem i nesuđenog kuma njenog bivšeg muža.

Sada su komšije ovog para ispričale šta radi Anđelka ovih dana.

Jao, viđam ih, predivni su. Ona se porodila nedavno. Pa baš prošle nedelje je njen Marko ovde kupovao piće za proslavu. Slavili su, bilo je društvo. U poslednjih par dana ih nisam videla, ni nju ni njega. Anđelku sam poslednji put srela pre porođaja. Mila je i lepa, a Marka sam do pre dva, tri dana viđala sa njenim sinom - kaže radnica iz obližnje radnje.

Foto: Promo

Nakon toga, još jedna Anđelkina komšinica rado je razgovarala sa medijima i istakla sledeće:

Koliko znam stigla je njena sestra koja čuva Anđelkinog sina, vodi ga u školu i na ostale aktivnosti koje on ima. Anđelku nisam srela nijednom otkako se porodila, ali ni Marka, samo vidim dete i njenu sestru. Svi su dobri, kulturni. Sećam se kada je počelo to o njoj da se piše delovalo je kad je sretnem kao da joj je malo neprijatno. Mi je ne osuđujemo, niti bilo koga to u komšiluku zanima. Ona je jedna fina javna ličnost, kulturna, sin takođe, a Marko joj je mnogo lep - rekla je starija komšinica iz zgrade.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs