AKTUELNO

Učesnica "Zadruge" prepričala detalje preljube.

Pred samu zoru ukućani najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu - Zadruga, bili su i više nego raspoloženi da pričaju o raznim ljubavnim iskustvima iz privatnog života. Prva se hvalila Divna DNK, koja je svoje cimere šokirala izjavom da je prevarila muža dok je bila u drugom stanju.

Foto: RTV Pink

To se desilo sa čuvenim Žikinim sinom, Draganom, nakon čega su Divna i Marko završili u emisiji Televizije Pink - DNK, koja se emituje sredom uveče.

Pošto je Marko spavao sa bivšom, ja sam ih zatekla u krevetu. Videla sam ga golog i ništa, kaže on meni da nije hteo. Ja mu kažem da neću da mu ostanem dužna. Marko otišao u prodavnicu, Žikin sin Dragan i ja odemo u sobu i završimo posao. Ja sam trudna bila tada - Divna je pričala Ani Korać.

Foto: RTV Pink

A zato je on posle zvao DNK da proveri! I čekaj, kada je došao, jeste li vi završili i šta je rekao? - nastavila je Ivanjičanka da ispituje Divnu.

Foto: RTV Pink

Rekao mu Draganče odmah. Oni su druže. On je hteo da mu se osveti - iskrena je bila zadrugarka.

Koje je detalje Divna DNK iznela loš iz svog života, kao i ko joj se od stanara sviđa i šta misli o Ani Korać i Kristini Kockar, možete pogledati u video-klipu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: DVA PUTA IMALI SE*S U JEDNOJ NOĆI?! Stanari uhvaćeni u novim VRELIM akcijama! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Divna Milanović

#Divna i Marko

#Kristina Kockar

#Miljan Vračević

'