AKTUELNO

Još jedna uzbudljiva noć!

Tokom prošle noći održana je još jedna uzbudljiva emisija "Finalno izbacivanje". Voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila bivše zadrugare, Boru Santanu, Anastasiju Stanojević Palčicu,Predraga Lazića Pecu, Ivana Dragića i Adama Labunskog.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom gostovanja, Bora je komentarisao kako gleda na budućnost Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

Moguće. Kad smo već kod Etno sela, asocira me na Janjuša. Znamo svi da je Bilal tu jedan od favorita, Bosna i Hercegovina glasa za svoje i podrži. Ne znam koga tu još imamo, Aleks i Car...Ja moram nešto da ti kažem, ja sam okrenuo Slovenku, videli smo da je plakala. Zvao sam je da joj čestitam, ona nije znala šta da mi odgovori, ona plače, kaže: "Boro sine, čujemo se" - rekao je Bora.

Takođe, on je tokom svog govora pohvalio i Necu Lazića.

To se zove operacija Etno selo, oni kad se skupe, to je to. Ako se sećaš, ostali su oni bez jednog, pa su se skupili...Moram da pohvalim Necu, nije fora. Za komentarisanje za crnim stolom je bio Neca, bio sam u kontaktu sa Julijanom, uključivala se. Neca ima iskustva iz "Zadruge 4", on je jedini smeo da se suprotstavi i da odgovori - rekao je Santana.

Ivan Dragić je nakon svog izlaska naglasio kako se razočarao u Slađanu Lazić, a evo šta je poželeo Aleksandri i Filipu povodom njihove veridbe.

Promenio sam mišljenje o Slađi Lazić, koja mi se pravila da je moj prijatelj, da je moj komšija, a onda su se pojavili klipovi gde me stalno pljuvala. Promenio sam i mišljenje o Filipu, imali smo konflikte, ali sve je bilo oči u oči. Danas sam gledao i ne mogu da verujem. Od srca mu želim da ostane sa Aleksandrom. Od srca su moji roditelji pozdravili Pecu. - rekao je Dragić.

Maja Marinković sedela je ispod trema sa Zoricom Marković, Slađom Lazić i Bilalom Brajlovićem, te je tom prilikom zamerila Bilalu što je sedeo sa Filipom Carem.

Koji si ti folirant. Sediš danas i igraš blek džek s nekim ko ti je skidao gaće u emisiji. Gde ti je tu stav?! Sad će da se iznervira, da ustane i da ode - rekla je Maja, a Bilal je otišao.

Ivan Marinković je bio prvi sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u "Šiša baru". Tom prilikom je žestoko isprozivao Anu Ćurčić.

Pokušao sam da joj objasnim, nisi ti rijaliti igrač. Svesnom pozicijom u kojoj si se našla, ušla si u Zadrugu, automatski se odmah psotavljaš kao glavni akter. Tvoj korak se meri, znači.. Čak je danas i priznala da na nju utiču našu komentari. Ja sam joj rekao Neca kad mi je dao mali budžet, rekao sam da smeta mi. U tom trenutku je meni to smetalo. Kažem da je loš čovek zato što za sve ovo vreme, za sve ove stvari koje su izašle na videlo, morala je da se zapita da eventualno prizna svoju grešku, da pokaže neku vrstu pokajanja - rekao je Ivan.
Ni jednom nije shvatila ono što pokušavam da joj kažem. Mora da shvati da je dobila tu ulogu čuvene žrtve, da je svaki momenat tih komentara, uvek je komentarisala na njenu ličnost- dodao je Ivan.

Voditelj Darko Tanasijević ušetao je među zadrugare u Belu kuću, kako bi im posle zvuka gonga koji se začuo, a koji znači da je napravljen prvi presek za večeras, saopštio kom je publika udelila najmanje poverenja i ko će zauzeti 22.mesto"Zadruzi 6". Nažalost, Marko Petrušević Petrući je zauvek napustio takmičenje.

Zorica Marković, Miroslav Pržulj, Marko Petrušević i Jovana Tomić, to su ugroženi zadrugari u ovom trenutku. Prvi finalista koji može da odahne u ovom trenutku jeste Lepi Mića. Moram da kažem da u ovom trenutku osoba koja je bezbedna i ostaje u ovoj igri jeste Matora. U ovom trenutku, Zadrugu 6 zauvek napušta Petrući - rekao je Darko.

Nakon ispadanja Petrući je odmah u studiju poleteo u zagrljaj svojoj dragoj Palčici, a potom polako razvezao jezik o pojedinim zadrugarima.

Odvratno iskreno, baš odvratno. Ana tamo nešto laže, maže, vara, ovi joj se šlihtaju. Slađa najviše, ne mogu da kažem za Zoricu, ali malo Neca. Što je danas nije nadu**o kao danas - rekao je Petrući.
Ana je pričala prvo jednu priču, dođe čestita im, evo i danas: "Ima dobru dušu, podseća me na mene", za Aleks, a posle sat vremena: "Ona je ološ". Ona je prevarant okoreli. Sramota me je da pričam o njoj - rekao je Petrući.

Filip Car je započeo svađu sa Anom Ćurčić nakon što je pokazala da je srećna što je napustio Zadrugu Marko Petrušević- Petrući. Od njihove drame se orila Bela kuća.

Ti ćeš ceo život biti kvarna, izješće te zlo! Na faci ti se vidi, to ti je rekao čovek koji te zna 30 godina, da si se pretvorila u zlo. Ti si ljudsko zlo! Ova deca što se veseliš da idu, nemaju očeve, bore se za sebe i svoje majke, dok nam ti prodaješ priče, pa se družiš sa ku*vama koje su rastavile muškarca od devojke! Gaduro! - rekao je Car.
Ne pali se! Ti ćeš da mi kažeš, zlo je u tebi! Ti pokazuješ zlo- rekla je Ana.

Drugi sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Filip Car. Najviše je komentarisao Maju Marinković i Anu Ćurčić.

Ne mogu se obuzdati. Nije to dva tri dana, to traje jedan doređeni period. Ja sam prva osoba koja je ušla u konflikt sa Anom Ćurčić, ne libim se. Ono što mi je na umu to mi je na drumu. Ne mogu gledati da se žena zagrlila sa Majom i Slađom, Maja govori kao ''jedva čekam superfinale''. Žena sa Slađom likuje što je ispao dečko koji je svima bio dobar i ja smatramd a dečka ne bi mrava zgazio. Dečko je beogradsko dete- rekao je Car.
Meni toliko nije bizarno što Maja iznosi nego što je Ana sa njom. Kako ona zna kada se nije bavila ničijim životom, koji kuća- posao, gde je nestao taj posao i ta kuća? Znam da je jako veliki bizar i apsurd da sedi na stepenicama pored Maje i Slađe, da se ona sa njima nadopunjuje da su istomišljenici. Ja da nekome ne kažem da je narkoman, ko 10 godina pije tablete za smirenje, za mene je to narkoman. - rekao je Car.

Voditelj Darko Tanasijević ušetao je među zadrugare u Belu kuću, kako bi im posle zvuka gonga koji se začuo, a koji znači da je napravljen drugi presek za večeras, saopštio kom je publika udelila najmanje poverenja i ko će zauzeti 21.mesto"Zadruzi 6". Nažalost, "Donji dom" se oprostio od jednog člana. Mikica Bojanić je zauvek napustio takmičenje.

Prva osoba koja je bezbedna u ovom trenutku je Milica Veselinović. Gledaoci su doneli odluku i u ovom trenutku, pored Milice Veselinović, bezbedna je Žana Omnia. Neki od vas će se jako rastužiti kada budem rekao ime finaliste koji napušta Belu kuću. U ovom trenutku "Zadrugu 6" zauvek napušta Mikica Bojanić - saopštio je Darko.

Mikica je odmah nakon ispadanja u studiju kod Dušice Jakovljević progovorio o prijateljstvu Zorice Marković i Ane Ćurčić.

Priča se o tome, ali pre toga, koliko god se sve vidi, ne može da se sakrije. Ne može da se prenese prava slika šta se sve dešava, pogotovo ovo sa Zoricom. Zorica hoće da se kao nikome ne zameri, da bude dobra sa Filipom i Aleksandrom, a to se sada dešava. Filip je sa argumentima kad priča, ne može niko da ospori. Zorica je rekla jednoj zadrugarki: "U pravu si, ne treba svima verovati i davati se toliko u prijateljstvima". Nije Maji, nema veze kome, ali možemo da zaključimo da ne mora da je posumnjala u prijateljstvo, ali da joj nije sve pravo, samo neće da kaže - rekao je Mikica.

Lepi Mića je bio sledeći sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u "Šiša baru", te se tom prilikom osvrnuo na situaciju u Beloj kući, kao i na svađe sa Zoricom Marković koje su prethodnih dana sve učestalije.

Zato što sam je raskrinkao do kraja. Ima kompleks, družila se sa velikim zvezdama, nikada nije bila zvezda. Drugo, kaže da je snimila 60 pesama, ja znam možda šest. Kaže da voli Vesnu Zmijanac, kod mene je blatila hiljadu puta. Ona je prvih mesec dana Aleks urnisala i napadala, a kada je videla da Aleks ljudi vole, onda je okrenula ploču i plakala s njom. Maloj Aniti nema šta nije radila, uradila je sve najgore stvari. To radi prelepa paraskeva Zorica Marković. Šta ima sa Zoricom Marković Mikica koji nikada nije bio u rijalitiju?! Poslala Zvezdana s Majom u izolaciju kao za njegovo dobro. I sada, šta se ispostavilo. Svi sada koji su branili i napadali mene, prvi Miljan Vračević, ko se sada svađa?! - rekao je Mića.

Mikica Bojanić je dobio pitanje kako bi prokomentarisao pesmu "Ćelavi" koju je Ana Ćurčić posvetila Zvezdanu Slavniću.

Ima pet šest meseci od kako je ona ušla?! Da se vratimo još toliko nećemo raščivijati. Sve stvari koje je uradila i kako se ponašala, samo lud čovek ne bi rekao da ima neka emocija. Video sam da ne može s njim, ali ne može i bez njega. Kod Zvezdana se videlo, pa sam nastup kada je rekao: "Molim vas, prema njoj nemojte", pa i kad se osmehne kad prođe pored njega. Nešto ih veže, ali mislim da prema njemu ima neku, ajde da nazovemo, emociju - kazao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica Marković je bila sledeći sagovornik voditelja Darka Tanasijevića.

Zbog čega si mnogima trn u oku? - pitao je Darko.
Možda zato što imam svoj stav. Iz srca sam sa ovom ženom. Budalaština! Nekad se Ana i ja smejemo na to. Ja je potpuno razumem, niti ona meni. ja znam šta ona meni priča, a za stolom se buni. Njima smeta šta god ja da uradim. S druge strane, ja nemam taj problem. prošla sam kroz neke stvari, kad izađe neka ona odluči, ja ću joj biti prijatelj. Kad sam tebi rekla malopre da sam ove godine najbolja, znači mesec dana nakon ulaska su me osudili da sam lopov. Ja sam znala da je Uroš uzeo. Oni su skupili neke ljude koji jedni drugima ne žele dobro. Drže se zato što su nemoćni. Ja nemam od čega da se perem. Niti sam imala se*s, niti sam obrukala svoju decu, psujem.. On o što sam rekla Mići, 12 godina. Godinama se skuplja i godinama spuštam loptu. Nije čovek išao da zapali ocu sveću ko zna koliko godina, to mi je rekao čovek u mojoj kafani. Miloša Bojanića ja zaista poštujem, rekla sam mu da ga je osramotio, zato što čovek nije takav- rekla je Zorica.
Nije mi rekla da se čula sa Dejanom, nije mi rekla milion stvari.. Ja sam bila u šoku kada mi je rekla da se čula sa Dejanom.. Bilo mi je stvarno nelogično. Ona je meni kad je ušla rekla sve najbolje o Aleksandri, niti je rekla da je bilo šta primetila između nje i Zvezdana, dok danas kaže sad ću da kažem.. Složili su se ona i Dejan da se ovo dboje gledaju, šmekaju.. Ja to stvarno nisam videla - rekla je Zorica.

Ana Ćurčić i Zorica Marković sedele su ispod trema, te su tom prilikom počele razgovor o Mikici Bojaniću i njegovom sukobu s pevačicom koji je zatresao Belu kuću i medije.

Njegova izjava da stavlja tačku je jer zna da je varao ženu. Ja ne mogu da kažem njeno ime, ona živi u Beču. On je meni smrtno zamerio to za mali ku**ć. On misli da je meni to rekao dve ribe koje su spavale s njim. Te devojke dođu kod mene u kafanu i sve mi pričaju. Ja u životu ne bih spomenula tu devojku, sad već ženu, možda je udata...E sad, on kad sam ja danas rekla: "Je l' me je**o?", žao mi je što sam bila vulgarna, ali ne mogu Ana, tri verzije čovek. Tri verzije čovek ima, strašno i smešno i tužno. Kaže: "Ja kad izađem, sve ću reći, ima prilike", lepo sam mu rekla da imam lepo mišljenje o njegovoj porodici i lepo mu kažem: "Hoćeš da nastaviš?! Onda neću ni ja reći za preveru tvoje žene", onda je prestao - rekla je Zorica.

Tokom jutra Aleksandra Nikolić i Filip Car su sumirali utiske ko bi zaista mogao da ponese titulu pobednika Zadruge 6. Dotakli su se svega, a između ostalog Filip je komentarisao ponašanje Maje Marinković.

Ta stoka ako uđe u prvih deset... Poje*ala se ovde sa 5 tipova. Ona zaslužuje mesto u Lazi Lazareviću. Otišla na sahranu, vratila se i raspravlja o Zvezdanovom penisu. Čime ona zaslužuje pobedu od svega što je pokazala - rekao je Car.

Autor: M.Z.