AKTUELNO

Nije išlo, kako je planirao.

Treći po redu momak za večeras u emisiji “Izvedi me” bio je Sergej Stevanović iz Beograda, posle čijeg su predstavljanja svi tasteri ostali u igri, a potom je usledio i video-prilog u kojem je otkriveno nešto više o ovom mladiću.

Foto: RTV Pink

Trenutno sam student, u slobodno vreme volim da treniram. Borilačkim veštinama počeo sam da se bavim pre nekih godinu dana. Slobodno vreme provodim tako što odem s drugarima na piće, ili se posvetim učenju. Volim kulturne i fine devojke, devojke koje su obrazovane i koje znaju da se ponašaju u društvu. Tvrdoglav sam, sve što naumim volim da isteram do kraja – između ostalog rekao je Sergej, koji traži “dobru devojku koja ga neće lagati”.

Foto: RTV Pink

Za vreme trajanja priloga nekoliko devojaka pritisnulo je svoje crvene tastere, za šta sui male jasne razloge.

Crveno zato što je brzoplet! Jas am užasno brzopleta i to ne bi išlo nikako, ne bih ni da probam – objasnila je Nataša, dok su ostale devojke imale zamerke na njegov fizički izgled, godine, ali i karakterne osobine.

Talenat je, razume se, podrazumevao demonstraciju njegovih sportskih veština, što je mnoge devojke ostavilo bez daha. Međutim, ne i sve.

Foto: RTV Pink

Ne razumem to lomatanje, meni to nije privlačno. Meni je to odbojno, kako god.

Foto: RTV Pink

Sergej je potom iz igre eliminisao preostale devojke i do samog kraja ostavio Jelicu i Ivu, a na kraju se odlučio za Ivu.

Autor: Pink.rs

#Izvedi me

'