AKTUELNO

Preponosna na sebe!

Aleks Nikolić odnela je pobedu u šestoj sezoni "Zadruge" odlukom glasova publike, te je ekskluzivno za Pink.rs otkrila svoje utiske i impresije.

Osećam se fantastično, hvala svima koji su me doveli do prvog mesta, sumnjala sam da ću to biti ja, ali evo, šokirana sam - rekla je Aleks sa uzbuđenjem.

Foto: Pink.rs

Kada je reč o tome kako će i da li će uspeti da ubedi svoju majku Slovenku u to da je ljubav sa Filipom Carem prava, rekla je:

Pričaćemo kod kuće, naravno da ću je ubediti da je ljubav prava. Biću tu par dana, da završim neke obaveze i onda idem sama u Crikvenicu - rekla je Nikolićeva, a na pitanje da li se seli u Crikvenicu ili ostaju u Beogradu, dodala je:

Foto: Pink.rs

Dogovorićemo se, ali mislim da ćemo ići dole - rekla je Aleks.

Za sam kraj, osvrnula se i na raskid sa Dejanom Dragojevićem i to što je on sada zapravo Caru, kako su oni rekli, "zet iz sezone šeste", a njemu je Filip bio "zet iz sezone pete".

Šaljivo je, mislim da se Dejan šalio i ne bih mu to zamerila. Nemamo potrebe nikakav razgovor da obavimo, a ako se sretnemo od mene neće dobiti ništa loše - rekla je Aleks.

Takođe, za naš portal, Aleks je ekskluzivno pokazala svoj verenički prsten.

Foto: Pink.rs

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs