AKTUELNO

Priča tek dobija zaplet!

Noćas je spektakularno završena je još jedna sezona najgledanijeg rijaliti programa Zadruga, u kojem je prvo mesto i nagradu od 50.000 evra odnela Aleks Nikolić.

Visko drugo mesto zauzela je Ana Ćurčić, koja je u velikom intervjuu, nakon proglašenja pobednika govorila o svojim očekivanjima, utiscima ali je otkrila i mnogobrojne pikaterije o kojima će se tek prepričavati.

Da li si očekivala pobedu i kako se osećaš sada?

Naravno da sma očekivala. Dobila sam veliku podršku pblike i to mi je drago. Ja sam moralni pobednik i meni je to sasvim dovoljno!

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Kakav je tvoj odnos sa kumom Milenom Kačavendom o kojoj se dosta pričalo u Zadruzi? Govorilo se i o tome da ste vas dve imale dogovor pre tvog ulaska u rijaliti!

Ja ne smatram da se mnogo pričalo o njoj, dobila sam samo jedno pitanjue vezano za nju, e sada kakva je situacija bila napolju, to ću tek da saznam. Mi smo u odličnim odnosima, prijateljice smo već 25 godina, ali smo imale određene pauze u druženju. Mi se nismo ništa dogovorile. Zajedno smo išle na snimanjima emisija. Stala je uz mene.

Foto: Pink.rs

Koliko je ona bila upućena u sve to što ste proživljavali? Naime, ona je govorila da vas je zaticala golu i krvavu, izbačenu na ulici, i da je ona bila tu da Vam pomagne?

Ne, to nije tačno! To demantujem!

Kako komentarišete to što vam je drugarica Jovana sa kojom je trebalo da uđete u Zadrugu, okrenula leđa na neki način?

Ona je bila moja drugarica pet meseci. Kometarišem tako da me je izdala. To je jediniu komentar koji ću rećio njoj, i više ne želim pitanja na tu temu.

Vaša majka je rekla da ćete nakon izlaska prvo zagrliti nju i Acu Bulića, pa tek onda Milenu! Mislite d aje ona donekle znala vašu reakciju koju i mi sada vidimo!

Znala je! Mama, ja sam šokirana! (Obratila se zabrinuto majci koja je stojala pored) Ali opet kažem... moraću da pogledam šta se sve pričalo i pisalo da bih orgovorila.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Da li postoji šansa za pomirenjem sa Acom Bulićem?

Ne, ne... mi imao isključivo prijateljski odnos! On ima svoju ozbiljnu vezu, i prvo što sma pitala bilo je da li sma čoveku napravila neki problem.

Šta ćeš prvo reći svojoj deci kad ih budeš videla, pošto si smaa rekal d amnoge stvari nisu znali iz tvog života.

Moraću da vidim šta je o meni pisano, šta je izneseno u javnost, i moraću da im objasnim. Šta je tu je! Mislim da su mi dece proživela pakao!

Da li se plašiš sada Zvezdana, njegovih reakcija? Da li su njegove stvari i dalje u tvom stanu?

Da, plašim se! A što se tiče stvari, ja sam to sve izbacila onog trenutka kad aje on mene javno ostavio!

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su Anđela i Zvezdan diskvalifikovani, ona je otišla odmah da poseti njeovu majku. Postoji i taj snimak.

Pa predivno...baš lepo! Ja joj se više nikada u životu neću javiti!

Jesi razmišljala šta ćeš prvo uraditi kada izađeš iz rijalitija ?

Nisam. Meni je samo bilo bitno da su moja deca dobro, kao i majka. Ona mi priločno loše izgleda.Bitno mi je da radi moj salon. I to je to. Sada za mene počinje novi život. Navikla sma da idem težim putem, ali dobro, navikla sam.

Opširnije pogledajte u videu!

Autor: Pink.rs