AKTUELNO

Emotivni susret sina i majke!

Sinoć se, na veliku žalost milionskog auditorijuma koji je devet meseci unazad pratio najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu 6", održalo spektakularno superfinale, u kom je Aleks Nikolić odnela pobedu.

Kako je superfinale 8.juna pomereno za 9.jun zbog vremenskih neprilika, superfinalisti koji su ostali u Beloj kući bili su sve napetiji i nervozniji. Naime, prvo veče uz Acu Bulića, Milenu Kačavendu i majku Milu, kao podrška Ani Ćurčić došao je njen sin, Luka, koji nije želeo da daje izjave za medije, ali je itekako privukao pažnju devojaka koje su odmah počele Ani da šalju zahteve da joj budu snajke.

Takođe, on je tada u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, istakao da ne želi ništa da komentariše, ali da je itekako preponosan na svoju majku.

Foto: Pink.rs

Kako smo gore i pomenuli, nastavak superfinala se održao i sinoć, a podrška Ane Ćurčić došla je u nepromenjenom sastavu, što podrazumeva i njenog sina Luku, koji ponovo nije hteo da daje izjave za medije.

Foto: Pink.rs

Kada je voditelj Ognjen Amidžić saopštio Aleks i Ani da je vreme da krenu ka studiju, Ćurčićeva je odmah poletela u zagrljaj svom sinu prilikom kog je prolila more suza, nakon čega se pozdravila i sa kumom Milenom, Acom, ali i majkom Milom.

Kako je izgledao njihov prvi susret posle četiri meseca, pogledajte u nastavku.

Autor: N.Ž.