AKTUELNO

Pravdao se kako je mogao da deli posteljinu sa Lunom Đogani, ali to nije želeo.

Dok su se u jednom delu "Zadruge" svađali Miki Đuričić i Bora Santana, u istom trenutku, došlo je do rasprave između Anđela Rankovića i Teodore Džehverović, oni su se svađali oko seksualnog opredeljenja njenog dečka.

Foto: RTV Pink

Anđelo ja sam za tebe čula da si ti gej, a ne da se ja ljubakam sa muškarcima i devojkama! Šta sam ja? Retard? Maca Diskrecija? Na šta ja tebi ličim?! Ajde skloni se! - izjavila je Teodora.
Ajde vrati se Milanu, a sada odoh sa Lunom da porazgovaram, jer nisam hteo da je j*bem. Družiš se tu sa mentolima, budalo jedna! Pričaju da si prostitutka, a ti se družiš sa njima! - rekao je Anđelo.

Foto: RTV Pink

Nakon svađe u sobi za rehabilitaciju, ovaj par je otišao u dnevnu sobu. Tamo su Teodora i Anđelo razgovarali sa Milanom Miloševićem, a u naletu nervoze maneken je izneo zanimljive detalje.

Foto: RTV Pink

J*b'o sam mu drugaricu bre, budalo! Četiri osobe pričaju da sam p*der! Luna, bre, nemoj da me za*ebavate. Tu Lunu sam ja iskulirao, tu Lunu sam mogao da po*ebem i kraj priče! - vikao je Ranković.
Brate, za*ebavali smo se! Anđelo, ja sam se za*ebavala, a on je mene napao kao retard. To je zezanje! Ja nisam znala da te toliko nervira! Nemoj da mi govoriš ljubavi! Nisam ja Maca Diksrecija da mi se obraćaš tako - nervozna je bila Teodora.

PROČITAJTE: NE TREBAŠ MI TAKAV: Ana se naljutila na Janjuša! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'