AKTUELNO

Od ljubavi do mržnje!

Ručak u kom je Bane Čolak danas nameravao da uživa, preseo mu je kada je progovorila zadruagrka s kojom je do skoro bio veoma prisan. Naime, njega je, ali i ostale zadrugare ometala Nena Petrović, sa kojom je Čolak ranije bio i više nego intiman, zbog čega je nastala samo jedna u nizu svađa.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pevačici je zametala psovka, koju je ovaj stanar uputio na račun njene porodice, zbog čega je imala želju da polije vodom Baneta.

Da li je lepo tako da pričaš?! Baš su ti lepe uši! Smradino! Ja ću ga okupati napolju, pošto u kupatilo ne ulazi! Mogla sam boleščinu neku dobiti od njega! Smrdi kao tvor! Tvorina! - pričala je Nena.

Foto: RTV Pink

Ološu smrdljivi, skloni se od mene! Mrš u pi*ku materinu! Je*em li te u usta! Jeb*m li ti mamu u pi*ku poganu, pogani ološu! - vikao je Bane.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ostavi dečka na miru! Koji ti je k*rac?! Ostavi ga na miru, jedemo! Mrš u pi*ku materinu, pusti nas da jedemo! Go*no jedno odvratno! Može li ručak da prođe? Žena nije normalna! - govori je Miki.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada je Nena uzela flašu sa vodom, kako bi polila Baneta za vreme ručka, reagovao je Đekson koji je ušao u svađu sa Nenom. Pevačica je uspela u svojim namerama, pa je Čolaka okupala dok je ležao u krevetu, a kasnije je njegove stvari gazila u garderoberu.

PROČITAJTE: ŽAO MI JE SLOBE, NEMA SREĆE SA ŽENAMA: Kija, nakon svađe sa Lunom, iznela detalje iz BRAKA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'