AKTUELNO

Jedna poruka stavila ju je nakratko u poziciju u kojoj je Kristina Kockar.

Pevačica Anabela Atijas javno je, u više navrata, podržala ponašanje svoje ćerke Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga", kao i njenu vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem uz opravdanje da je njena mezimica iskrena, da se zaljubila i da se protiv srca ne može.

Foto: Pink.rs

I dok jedni podržavaju ovaj Anabelin stav, drugi ga osuđuju zbog toga što, kako komentarišu na društvenim mrežama, određena pravila ponašanja i moralne norme nikada ne bi trebalo da se krše, te da je nedopustivo mešati se u nečiji brak, a sada se slična stvar događa Anabeli.

Foto: Pink.rs

Naime, jedna devojka rešila je da testira Anabelu i sazna da li bi pevačica i dalje bila zagovornica teorije da se protiv srca i osećanja ne može onog trenutka kada se njoj neka devojka umeša u bračnu zajednicu sa Andrejom Atijasom, pa joj je uputila krajnje iskrenu i neobičnu poruku.

Foto: Ivan Vučićević

Ćao, Anabelči! Hoćeš mi dati Andrejev broj? Mislim, nemoj me pogrešno shvatiti, ali ja imam 21 godinu, ja sam se zaljubila! Znam da ćeš me razumeti najbolje, i ja sam nečije dete - stajalo je u poruci upućenoj Anabeli, koja je, bar za sada, ostala nema na molbe vršnjakinje svoje ćerke.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Razvod

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#pevačica

'