AKTUELNO

Članovi žirija morali su da odluče ko ispada.

Večerašnjom emisijom završen je drugi krug "Pinkovih zvezdica", a u trećem krugu ima mesta samo za njih osmoro. Sjajni mališani i večeras su uspeli da nasmeju žiri i podignu ih na noge i baš zato im nije bilo lako da odluče kojih dvoje mališana ispada iz takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Sa svih pet glasova direktno u treći krug plasirali su se: Sofija Stanojlović, Luka Škibola, Emilija Mitrović, Nađa Nerandžić, Luka Utvić, Valeria Voikova i Ljuba Stanković.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

Dok su priliku da poprave utisak dobili Mina Ivanović, Luka Najdanović i Katarina Glušica.

Foto: TvPink Printscreen

Mališani su otpevali bez matrice još po jednu pesmu, a glavnu reč večeras imala je Jelena Tomašević kao predsednik žirija.

Odlukom žirija, dalje takmičenje nažalost su napustili Katarina Glušica i Luka Nenadović, dok je Mina Ivanović prošla u treći krug.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi moji, ovo naravno ništa ne znači za dalju karijeru! To samo znači da u ovom trenutku vam možda nije bio dan ili već nešto zbog čega niste mogli da zablistate što ne znači da možda nećete u budućnosti ili da nam se možda nećete vratiti ponovo, kao što imamo povratnike ove godine koji su još bolji nego što su bili. Svu sreću vam želim - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su zvučali u baražu, možete čuti u nastavku.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'