AKTUELNO

Kada je on bio dete, situacija je bila drugačija.

Poslednjih meseci najviše pažnje javnosti privlače sva zbivanja u rijalitiju "Zadruga". Reklo bi se da su među najpopularnijim učesnicima Luna Đogani i Sloba Radanović koji su svoju romansu otpočeli pred kamerama.

Iako su se u početku skrivali, više se ne libe toga da pred svima razmenjuju nežnosti, a svoje mišljenje o tome rekao je i Lunin otac, Gagi Đogani.

Foto: RTV Pink

Sve sam gledao i ne vidim tu neku dramu, ne vidim neki skandal zbog toga što se to desilo, nije to prvi put da se desio seks u rijalitiju. Ranije, ja kada sam bio u rijalitiju, to je bio cilj, da bude seksa, a to je na zapadu bilo normalno. Mi smo težili ka tome da budemo kao što je u to vreme bio Veliki brat. Njima je to tamo bilo kao dobar dan, a nama je to bilo strašno da imaš neki bilo kakav kontakt - počinje Gagi.

Foto: TvPink Printscreen

Iako eksplicitne scene i ono što je za spavaću sobu gledaju milioni ljudi, popularni denser ne smatra da je to loše.

Ne vidim da je išta ružno, sve se radi zbog ljubavi, to spada u ljubav, taj seks. Ja sam drugačije vaspitavan kao dete... Meni su mama i tata zabranjivali da gledam scene seksa, zato što nas je bilo dosta 5, 6 burazera, 4 sestre...pa kad gledamo nek strani film i kad dodje do intimnije scene, mi moramo da promenimo kanal, ne smemo da gledamo kako se ljube - objašnjava Gagi i dodaje:
Ovo za seks nemam loše mišljenje, naprotiv. Oni su meni mnogo simpatični, mnogo su mi slatki i kad se svađaju i kad se ljube. Ja se ne stidim, ja sam ponosan na Lunu, ponosan sam na Slobu i sve je to meni na mestu. Imate ljude koji su primitivni i razmišljaju po nekom šablonu, u kamenom dobu su. Ja ne mogu da ispravim nekog ko je u kamenom dobu. Vreme se promenilo naglo i tek će se promeniti. Ja kao roditelj ne vidim tu nikakvu smetnju, podržavam sve.

Foto: RTV Pink

Gagi je objasnio da sa ćerkom Lunom ima otvoreni odnos i ne osuđuje je ni zbog čega što se dešava u Beloj kući.

Pink.rs

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'