AKTUELNO

Ovo nije očekivala od njega.

Maca Diskrecija u Rajskom vrtu razogvarala je sa Drvetom mudrosti o situacijama koje su se danas dogodile između Bore Santane i nje. Zadrugarka je većinu razgovora s drvetom preplakala i ponavljala da je iskreno zaljubljena u muzičara.

Foto: RTV Pink

Teško mi je zato što se ovo desilo. Svi se slade. Bora kaže da je sve bilo sprdnja. Oni se svi još više slade. Svi su jeli i pili na veridbi, ja kažem da to nije sprdnja. Iskreno sam pristala da se udam. Mislim da je Bora bio iskren, ali da to priča zato što je ljut - rekla je Maca.

Drvo je pitalo Diskreciju da li se nakon Borinog ponašanja oseća povređeno, a onda je počela još više da plače. Maca je istakla kako je interesuje samo muzičar u koga se zaljubila, a da je ostali cimeri ne zanimaju.

Foto: RTV Pink

Njegovo ponašanje me razočaralo, nisam ovo očekivala da će biti. Sve je bilo super. Produkcija je super organizovala i sve je bilo savršeno. Hvala vam puno. Možda postoji ta neka jača sila, možda nije suđeno. Ja se stvarno nisam sprdala sa tim, rekla sam da neću fejk svadbu. To kada me je uhvatio za vrat me isto povredilo. Nisam to očekivala. Prelazili smo preko teških stvari i sve, ali znam da jaka emocija postoji između nas i da smo baš povezani - nastavila je Diskrecija da priča o vereniku.

Foto: RTV Pink

Maca je u nastavku razgovora sa Drvetom izjavila da joj je lepo kada vreme provodi sa Borom i da među njima postoji poseban odnos.

Ja sam dugo bila u rijalitiju. To nije zatvoren prostor. Ja sam bila iskrena i to je to - kroz suze je izjavila Maca.

Foto: RTV Pink

Kada je izašla iz Rajskog vrta, Maca je odmah naletela na Boru Santanu koji je ponovo počeo da viče na nju.

Ta bruka, da li meni treba sa tobom? Ti ideš da plačeš kod Drveta, seme ti j*bem! Ta bruka, je l' treba na televiziji - vikao je Bora na Macu.

PROČITAJTE: SAŠKA IZAZVALA SKANDAL: Ovo je svađa zbog koje je BORA NAPAO MACU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'