AKTUELNO

Nastavljaju se svađe za svađom!

Iako su mislili da će im ovaj dan proći lepo, s obzirom na to da su dobili i više nego interesantan novogodišnji zadatak, zadrugari ne prestaju sa svađama. To ništa nije čudno za njih, ali je došlo i do neočekivanih rasprava, kao što je jedna između Miljana Vračevića i Kristine Kije Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Kija i Teodora Džehverović bile su u pabu, gde je pevačica pevala, a Miljan je ušao da je sluša. Za njim je ušao Lepi Mića, koji je nastavio svađu sa Vračevićem, što je sve iznerviralo. Kada se njihova rasprava završila, Miljan se vratio i započeo svađu sa stujardesom:

Vas dvojica ste došli ovde da se svađate! Smeta nam svađa i dranje ovde, hoće devojka da peva! - vikala je Kija!
Što njemu nisi rekla? Ništa rekla nisi! Ja ti nisam Slobodan! Jesam li ti ja nešto ružno rekao? - upitao je Miljan.

Foto: TvPink Printscreen

Ti mene vređaš svojim nepoštovanjem! Stavljaš mi reči u usta! Ja nisam rekla da je Mića u pravu! Boli me uvo za sve! Svojim nepoštovanjem vređaš! Tebi ne sme niko ništa da kaže! Nemaš poštovanja prema nikome! - besna je bila Kija.

Kako je na snazi današnji zadatak da budu u kutijama dok se ne oglasi zvono, došao je red da to urade Miljan i Kija, koji su nastavili da pričaju o svemu što se desilo, a ipak nisu mogli da reše svoje probleme:

Mi nikad nismo bili drugari. Svako ima svoje, svako ide onom ko mu prija. Njoj prija da bleji sa njima, ja joj ne prijam, negativan sam, iritiram celu kuću, to je očigledno - pričao je Miljan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SADA ĆU DA GURNEM SA SVE KUTIJOM U BAZEN: Sloba poludeo zbog Marka Miljkovića, Luna ga PREKLINJALA DA SE SMIRI! (VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

'