AKTUELNO

On je imao ozbiljnih zdravstvenih problema, a sve zbog načina života.

Nedavno objavljena fotografija popularnog pevača narodne muzike Seje Kalača kako leži i spava u hodniku jedne stambene zgrade šokirala je širu javnost. Ljudi su odmah počeli da komentarišu da se opet odao alkoholu ili drogi... Međutim, istina je sasvim drugačija.

Sejo ima ozbiljnih zdravstvenih problema koji su nastali i godinama se stvarali od neurednog života. Živeo je burno, ludo, opijen ženama, alkoholom... Zbog takvog načina života Kalač sada ima ozbiljnih problema sa jetrom.

Foto: Printscreen

Žena koja je njegov menadžer, savetnik, prijatelj i saputnik, i neko ko najviše brine o Sejinom zdravlju svakako je Hatidža Hajirić Mujkanović objasnila je o čemu se radi i zbog čega se pevač nedavno srušio na bini.

- Sejo je jedna divna i posebna osoba, koju su mnogi znani i neznani u pravom smislu reči iskoristili u životu. Upravo to dokazuju i objavljene fotografije kako leži na stepenicama. Imao je nastup u jednoj diskoteci kada se od bolova srušio na bini, kada mu nisu prišli da pomognu, već su ga ostavili da leži na stepenicama. Da, istina je da Sejo ima zadravstevnih problema. Njegova jetra je dobro ostećena od alkohola. Pre dve noći imao je humanitarni nastup. Celo veče bio je pod budnim okom doktora. Ipak, profesionalac kakav je oduvek bio, odradio je svoj deo posla i legao onda u postelju. Ono što nije poznato, sada ću da kažem, da Sejo već duži period uzima tablete kako bi pospešile rad jetre, ima problema i sa krvi, pa i zbog toga uzima tablete. Kada uzme tablete odnosno veću dozu tableta onda mu bude loše i spava mu se. Tako se desilo i na tom nastupu gde jednostavno više nije mogao, srušio se i utonuo u san. Trenutno je baš jako slab, ima groznicu i baš se bojim. Što pre ću da gledam da krenemo za Austriju jer želim da ga preuzmu lekari, stručnjaci koji će mu nadam se pomoći. Dakle, tablete koje je uzeo su krive za fotografiju kada spava na stepenicama, a ljudska zloba je onda učinila svoje. Umesto da mu pomognu, fotografirali su ga i objavili - ispričala je Hatidža.

Foto: Printscreen

Ona očekuje da će Kalač stati na noge i uzdignute glave, u inat onima koji mu misle zlo, nastaviti dalje - da će uskoro opet snimati nove pesme i nastupati.

Autor: Pink.rs

#Sejo Kalač

#pevač

'