AKTUELNO

Sada su stavile tačku na nagađanja!

Luna Đogani i Kristina Kija Kockar privlače veliku pažnju već mesecima unazad, a otkako zajedno žive pod budnim okom kamera u rijalitiju Zadruga, svi s nestrpljenjem očekuju da vide šta će njih dve uraditi. One su uspostavile dobar odnos, ali očigledno ne misle svi da je to normalno i prirodno.

Foto: Printscreen Instagram, Pink.rs

Zato su večeras dobile pitanje jednog gledaoca da objasne da li misle da je njihovo "šlihtanje" normalno, te kad će prestati sa tim, dale poduži odgovor:

Nećemo prestati dok se nas dve ne smuvamo. Ja sam rekla Kristini da sve što uradim kad je ona u pitanju, to je iskreno. Nas dve smo se pecnule par puta, zato kažem da to nije šlihtanje, više bi bilo da se ja njoj šlihtam, ona može i da me pljune u facu, dosta žena na njenom mestu bi s pravom bile gore prema meni. Drago mi je što je ona prema meni korektna - rekla je Luna

Foto: TvPink Printscreen

Naravno, i Kija je dala svoj komentar:

Ja bih se složila sa Lunom, ne šlihtamo se, u takvoj smo situaciji, da ostanemo do maja, sledećih 5 meseci ne možemo da se pljujemo i polivamo. Slobodan ima sreće što smo nas dve kul i jedina osoba sa kojom imam ovde problem je Slobodan i njega jedino mogu da pljunem i pohvalim. Meni je bitno da on čuje ono ružno jer je to ono što osećam i to treba da zna, a i umem da ga pohvalim. Ja imam tri mišljenja o Luni, prvo da mislim sve najgore o njoj zbog onog što se desilo, drugo da mislim da će ona Slobu ostaviti jer će se uveriti u ono što sam ja pričala, ja sam bila glupava, volela sam previše, a mislim da će se to desiti njegovom greškom. A treće mišljenje o njoj kao osobi, da se nije desilo šta se desilo, možda bih se družila sa njom, možda i ne bih, ima nekih stvari koje mi smetaju kod nje, ali smatram da je nama zanimljivo da nas dve pričamo o nekim stvarima baš zbog ove situacije, ona je želela da zna neke stvari o Slobodanovoj i mojoj vezi i to je to - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI ZANEMELI: Otkrila da je videla TORNADO pod Markovim jorganom, PA GA PRIMORALA da otkrije svoje SEKSUALNO OPREDELJENJE (VIDEO)

Očekivano ili ne, i drugi zadrugari su morali da daju svoje mišljenje o ovoj temi, a onda otišli predaleko. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'