AKTUELNO

Sudbonosni susret!

Muzička zvezda Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Boba Živojinović proslavili su ove godine 32. godinu braka. 

Njihova svadba te davne 1991. godine je prozvana „svadbom veka“, a brojni mediji iz sveta su izveštavali sa ovog događaja.

Pevačica je jednom prilikom u medijima ispričala kako je počela njihova ljubav, a mnogi su komentarisali da je njihova priča kao iz filma.

Foto: TV Pink Printscreen, E-Stock

Ja sam putovala puno i meni su prilazili uvek puno značajni ljudi. Moram da ispričam jednu anegdotu. Te godine smo snimali film „Hajde da se volimo“ drugi deo, pa smo snimali onu scenu sa Gidrom Bojanićem, gde snimamo pesmu „Udri Mujo“. Nikoga nije bilo tu osim „Slatkog greha“, kamermani, snimatelji, znači cela filmska ekipa. Kako pevam deo: „Udri, udri Mujo“, ja vidim kako neki lep, visok i zgodan markantan muškarac prolazi i tu se zadržava. Kada smo završili, ja pitam Raku Đokića: „Ko je bio tu taj visok i lep dečko?“, on mi kaže da je bezveze neko, da je došao na trening. Dobijamo novi raspored za tu filmsku ekipu, nas 250 se pomera i idemo da snimamo scene na Divčibarima. Tek kad je bila premijera filma, onda mi je Raka priznao i rekao da je to bio Boba Živojinović. Rekao je da je morao da prebaci sve, jer da smo se upoznali tu, da je pitanje da li bismo završili film, ispričala je Lepa Brena u jednoj emisiji.

Malo ko zna da je ceo proces upoznavanja na promociji filma pomalo ubrzao glumac Bata Živojinović.

Foto: E-Stock

Pokojni Bata Živojinović mi je rekao: „Znaš li ko je na promociji? Slobodan Boba Živojinović! Šta radiš ovde, idi tamo i pozdravi ga“. I ja sam kroz tu masu prošla i prišla mu rečenicom: „Šta si ti čekao do sada?'', zagrlila ga i poljubila. To nam je bio prvi susret , kazala je Brena i dodala:
Otišli smo na tvrđavu na večeru i tu smo se dogovorili na toj večeri da ćemo se viđati, družiti, mada smo znali da je to bio već spoj koji je bilo jako teško razdvojiti.

Brena i Boba iz braka imaju sinove Stefana i Viktora, dok teniser iz prvog braka ima sina Filipa koga je pevačica prihvatila kao svoje dete.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs