AKTUELNO

Pevačica je danas u Staroj Pazovi darovala poklonima buduće i novopečene mame.

Popularna pevačica Seka Aleksić poznata je kao pobornik humanitarnih akcija, pa je tako ovog puta rešila da duple poklone koje je Jakov dobio podari onima kojima je to najpotrebnije. Pevačica je danas u Staroj Pazovi, gde i živi sa svojom porodicom, podelila deo poklona trudnicama, ali i ženama koje su se nedavno porodile.

Foto: Privatna arhiva

Seka je mladim mamama koje su nezaposlene i lošije materijalne situacije poklonila igračke i stvari za bebe, a za nju je ovo bio veoma bitan i veliki događaj.

Foto: Privatna arhiva

Ono što smo mi uradili, to je jedna divna stvar. Na moje iznenađenje danas su došle i bebe sa mamama. Ja to nisam uopšte očekivala, pa sam se malo sa njima i poigrala i srećna sam što su ovi pokloni otišli u prave ruke, onima kojima je to zaista i potrebno. Sve su to bebe od po mesec i po dana. Sve su zaista preslatke i dečaci i devojčice i srećna sam što smo imali priliku da ih upoznam - rekla je Seka za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Aleksićeva je danas uspela da iznenadi mnoge i izmami im osmeh, a zbog toga joj je bilo puno srce, a osoblje Doma zdravlja u kom se donacija dogodila, zahvalilo se pevačici na velikodušnoj odluci da pomogne onima kojima je to potrebno..

Foto: Privatna arhiva

Foto: Pink.rs

Autor: M. K.

#Beba

#Jakov

#Poklon

#Seka Aleksić

#pevačica

#sin

'