AKTUELNO

Nije on ni za šta kriv!

Bora Santana pre nekoliko dana izazvao je veliki šok kod gledalaca zbog svog ponašanja prema Maci Diskreciji, kada su njih dvoje raskinuli veridbu, a on je u naletu besa napao. Večeras je hteo da opravda svoj postupak i to pokušavajući da sve okrene na šalu.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari večeras odgovaraju na pitanja novinara, a upravo su zbog te situacije podigli Boru da bi objasnio šta se zapravo desilo:

Naravno da to nisam mislio ozbiljno, meni nikad ne bi na pamet palo da udarim žensko. Odgurnuo sam je, žestoko me je iznervirala. Sad kad nemamo nikakav odnos mnogo nam je bolji odnos. Ja volim slobodu, ona je mnogo ljubomorna, prekipelo mi je nešto, eto ja se izvinjavam njoj i vama i svim ženama - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Maca je odmah skočila i počela da viče "Stop nasilju nad ženama", a onda još jednom otkrila da su njena osećanja bila iskrena prema Bori:

Ja svoja osećanja pokazujem, ne želim da ih izgovaram. Ovde su ljudi debili i pokušavaju da me unište psihički, ali to nije moguće kada su ovakve stvari u pitanju, ja imam emocije. Ja se nikad nisam verila javno, ovde sam to uradila, nisam želela da pravim šou jer je to za mene svetinja. Da je to bio zadatak, vi bi to znali, tako da ovde ovi mogu da pričaju šta hoće - rekla je Maca.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SUZE, BIVŠE DEVOJKE I OPERACIJE: Ekskluzivno otkrivamo šta piše u PISMIMA ZADRUGARA! (FOTO)

Šta su još njih dvoje rekli novinarima, ali i milionskom auditorijumu, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'