AKTUELNO

Kija i Sloba su zajedno otvarali poklone!

Dok su neki ukućani spavali, a drugi bili u frizerskom salonu, zajedno sa voditeljkom Radom Radenović i baka Katom, koja je zadrugarima donela burek, u "Zadrugu" je ušao Deda Mraz koji je stanarima najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu ostavio poklone ispod jelke u dnevnoj sobi, koji su im stigli od njihovih porodica.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ja se nadam da ste svi videli Deda mraza. Oni koji nisu - on je bio ovde. Doneo je poklone. Pokloni su ispod jelke. Kada završite sa doručkom, jedan po jedan ćete uzimati poklone. Ja ću prozivati kojim redom će to biti - rekla je Rada.

Foto: RTV Pink

Ono što je zanimljivo jeste da nisu svi pokloni imali posvetu na čiju adresu su upućeni, tako da su neki ukućani ostali bez svog iznenađenja. Prva svoj poklon otvorila je Kristina Kockar, koja je dobila novogodišnji džemper, papuče, mantil, čarape i čizme.

Foto: RTV Pink

Posle Kije, svoje poklone otvorila je Ana Korać. Njoj su roditelji poslali kutiju u obliku srca u kojoj su bile zakačene njene fotogorafije kada je bila devojčica, a Ana je dobila kako medu tako i parfem, sa posebnom porukom.

Foto: RTV Pink

Sve što je drago čuva se u srcu, a ti si naše najdraže - pročitala je poruku svojih roditelja Ana.

Zorana Stefanov je zatim otvorila svoj poklon. Ona je dobila šolju i majicu sa fotografijama na kojima je ona, njene sestre i najbolje drugarice. Zbog ovog gesta pevačica se rasplakala.

Foto: RTV Pink

U suzama je bila i blogerka Luna Đogani, koja je od porodice dobila jastuk na kome je bila fotografija njenih sestara i psa.

Ovo mi je najlepši poklon od svih stvari koje sam dobila za četiri meseca. Ovu su mi najbitnije osobe na celom svetu. Čestitam svojoj tetki što je trudna. Znam da je puno to želela. Volim vas najviše, ovo (jastuk) će biti pored mene do kraja - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Nakon Đoganijeve stigao je red da svoje poklone otvori njen dečko pevač Slobodan Radanović, kome je u pronalasku i otvaranju pomogla njegova još zakonita supruga Kristina Kockar. Pevač je ovom prilikom dobio džemper, trenerku, kačket, patike, ali i donji veš.

Foto: RTV Pink

Jovana Tomić Matora je takođe dobila patike od svog najboljeg druga. Posle Matore poklone je otvorio i Dejan Tasić Tasa. U toku otvaranja poklona rasplakala se i Sanja Stanković, koja je dobila odeću, šolju i parfem.

Pevačica Andrijana Radonjić od svojih najmilijih kao novogodišnji poklon dobila je torbu, dok je bez svog poklona ostala Dragica Janjičić, što je nije puno iznenadilo, pa je došao red i na Miljana Vračevića da pogleda šta je dobio na poklon od svoje supruge.

Foto: RTV Pink

Viktoriji je poklon poslala ćerka Tara, kojoj se zahvalila i rekla da nije trebala to da radi, jer joj je ona najveći poklon. Pevačicu je najviše iznenadilo što je od ćerke dobila prsten. Posle Viktorije, paket je otvorila Milica Dugalić, koja je uspela da se tom prilikom posvađa sa Macom Diskrecijom.

Baba sero, gledaj svoje poklone! Duvaj ga - govorila je Maca Milici Dugalić.
Ti si jedna fukara, gledaj sebe! Tebi niko tvoj nije imao šta da pošalje - branila se Milica.

Foto: RTV Pink

Zanimljiv poklon stigao je na adresu Divne DNK. Ova zadrugarka dobila je donji veš, a osmeh joj nije silazio sa lica, kao i ostalim ukućanima. Divna je ovom prilikom poželela srećnu Novu godinu svom mužu, ćerki i porodici. Iako je samo nekoliko minuta ranije Milica Dugalić rekla kako Maca neće dobiti poklon, Diskreciju je obradovao nepoznati pošiljalac parfemom.

Foto: RTV Pink

Iskreno ne znam od koga je parfem, ali unikat je, jer sam ja kraljica Balkana. Ne volim parfeme, jer smatram da je za to najbolji sapun - smatra Diskrecija.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Bane Čolak dobio je pantalone, dok je Miki Đuričić od sestre i drugarice dobio pribor za ličnu higijenu, šolju, ali i novogodišnji džemper za psa Žutu, koja takođe živi sa zadrugarima.

Foto: RTV Pink

Iako se bila zabrinula da za nju nije stigao poklon, to se ipak nije desilo, tako da je Jelena Golubović od svojih najmilijih dobila trenertku i tom prilikom pozdravila svoju mamu i sve svoje fanove. Njena drugarica Saška Karan od supruga je dobila poklon, a od roditelja Marko Miljković dobio je odeću i kozmetiku.

Foto: RTV Pink

Maneken Anđelo Ranković sinoć je plakao zbog svoje porodice, a danas je od najbližih dobio trenerku. Ovaj zadrugar iskoristio je priliku da se nakon suza ponovo obrati roditeljima.

Foto: RTV Pink

Sve je verovatno ok, ali sledeći put, kada budu neki pozivi hoću da se ne brineš. Rekao sam milion puta da koliko god mi je loše, mene prođe - obratio se Anđelo roditeljima, pre svega majci.

Posle Anđela, poklone je otvorila i njegova devojka Teodora Džehverović, a nakon nje isto je učinio i Filip Đukić, koji je dobio patike. Bez poklona, pored Dragice Janjičić, ostao je i Nikola Arsić.

Foto: RTV Pink

Milan Milošević dobio je medveda, dok su kozmetika, neseser i veštačke trepavice obradovale pevačicu Nenu Petrović. Svojim poklonima od majke posebno se obradovala Sara Reljić, koja je kao i Nena dobila kozmetiku.

Foto: RTV Pink

Moja majka je... nemam reči! Zna šta volim, zna šta mi treba! Jao, Bože mili! Koliko je kupila! Indira, najbolja si majka na svetu. Želim da pozdravim i tatu u Herceg Novom i njegovu porodicu, najbolji ste! - presrećna je bila Sara.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Marko Janjušević Janjuš od svoje porodice na poklon dobio je dres svog omiljenog košarkaša, dok je Anđela Lazić od svog dečka dobila parmef koji je izazvao komentare među zadrugarima. Lepi Mića bio je iznenađen trenerkom koju je dobio, dok je Nemanja Đerić Đekson dobio džemper i sliku.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipovima ispod koji se nalaze u nastavku teksta.

PROČITAJTE: NIJE ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO: Kija saznala za Andrijinu PREVARU, evo šta mu je poručila! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'