AKTUELNO

Priznaje i da mu supruga nije zamerila flertovanje u rijalitiju, ali nije bila imuna na njegova prisna druženja sa pojedinim zadrugarkama.

Mikica Bojanić, nakon devet meseci u rijaliti programu, konačno uživa sa porodicom koja mu je u zatvorenom prostoru najviše nedostajala.

- Porodica je jako nedostajala, ali generalno kad pogledaš kompletno i prijatelji, kumovi. Kad si zatvoren, ne samo tamo, u bilokom prostoru da si zatvoren, jednostavno, nije ti prijatno. Nemaš te stvari na koje se čovek negde navikne, znaš. Tako da mi je sve nedostalo, kao i svakom, ali prvenstvenno je porodica - rekao je Bojanić.

Zanimalo nas je da li je u rjalitiju upoznao neku novu stranu svoje ličnosti i da li je nešto naučio.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

- Dosta ljudi, porodica i prijatelji su čestitali mojoj izdrživosti i mudrosti. Jer nisam pokazivao lošu stranu sebe i da se suzdržim tih nekih stvari. Video sam stvarno nekog novog sebe jer sam uspeo da istrpim sve to - istakao je Bojanić.

Ono što je najbitnije, i pored raznih iskušenja, ostao je veran svojoj supruzi.

- Pa naravno da nisam prevario. Dođu ljudi i kažu da 100% ne bi prevarili. Ne može to čovek da garantuje. Ali sam siguran gde god da odem da ne obrukam svoju porodicu jer mi je ona svetinja - rekao je Bojanić.

Priznaje da mu supruga nije zamerila flertovanje u rejalitiju, ali nije bila imuna na njegova prisna druženja sa pojedinim zadrugarkama.

- Ne može da prija to. Stvarno mi ništa nije zamerila. Ali kojoj ženi prija da joj se muž zeza sa nekom drugom ribom. Stvarno mi nije zamerila ili se naljutila i prati me kroz život šta god ja uradio - rekao je Bojanić.

Autor: Pink.rs